Terug naar de tijd van de Bijbel

De Bijbelverhalen, die we in de Bijbel lezen, komen echt tot leven tijdens een bezoek aan een van de Bijbelse landen. U stapt als het ware terug in de tijd van de Bijbel en maakt er onderdeel van uit. U loopt over dezelfde weg als waar Heere Jezus en zijn discipelen over gelopen hebben. De Bijbelverhalen gaan meer en meer tot de verbeelding spreken. Ook de plaatsen die in de Bijbel genoemd worden, krijgen betekenis. Hoe bijzonder is het om deze ervaringen met andere christenen tijdens een Bijbelse reis te delen. Het maken van een Bijbelse reis met Beter Uit is een verrijking voor uw geloofsleven!

Zo staat u zomaar tussen de biddende Joden bij de Klaagmuur, ervaart u de rust en de stilte van meer van Tiberias, wandelt u in Efese op dezelfde stenen waar Paulus en Johannes hebben gelopen en bezoekt u in Athene de Aeropagus waar Paulus het evangelie verkondigde; zomaar een paar voorbeelden van plekken die u tijdens een van de reizen naar Israël, Jordanië, Griekenland, Turkije en Malta bezoekt.

Boek nu uw reis naar een Bijbelse bestemming 

Bent u enthousiast geworden over een van de Bijbelse groepsreizen van Beter Uit? Boek dan nu uw reis bij Beter Uit en beleef samen met andere christenen een verrijkende tijd in een van de Bijbelse landen. Tijdens alle reizen staat het geloof centraal, maar ook is er voldoende ruimte voor een goed gesprek met elkaar over alledaagse onderwerpen.