Reizen voor singles

Ben jij single en tussen de 25 en 60 jaar oud? Wil je ontspannen, even uit dagelijkse sleur en tijd voor jezelf? Wil je nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken? En wil je ook tijdens je vakantie op een ongedwongen manier een stuk verdieping en verrijking van je geloofsleven? Dan ben je bij Beter Uit aan het goede adres. Wij bieden vakanties met overtuiging, waarbij je op pad gaat met andere christelijke singles en samen allerlei activiteiten onderneemt en beleeft en waar ruimte is om stil te staan bij het geloof.

Wat je wensen ook zijn, bij Beter Uit beleef je het samen.

Waarom kiezen voor een christelijke single reis van Beter Uit?

Samen Geloven, Samen Beleven
Reizen met Beter Uit betekent de kans krijgen om in contact te komen met andere christelijke vakantiegangers terwijl je tegelijkertijd de meest boeiende excursies onderneemt. Door dit te doen op een christelijke single reis, leidt dit tot onder meer sterke vriendschappen, nieuwe connecties en blijvende herinneringen.

De christelijke identiteit van een Beter Uit single reis
Een Beter Uit single reis is altijd voorzien van een christelijke inslag. Dit betekent dat we op zondag niet reizen of grote excursies plannen. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat we de christelijke normen en waarden ook meenemen op vakantie.

Ervaren Reisleiders
Op elk avontuur van Beter Uit gaat een ervaren reisleider mee. Deze Beter Uit reisleider is altijd voorzien van alle informatie rondom het land en de excursies.Ook heeft de reisleider oog voor elk individu. Daarnaast zorgt deze reisleider voor extra invulling van de reis door middel van overdenkingen en invulling op de zondagen.


Meer dan 40 jaar ervaring met christelijkes singlereizen
Beter Uit heeft al meer dan 40 jaar ervaring met christelijke singlereizen. Sinds de oprichting in 1981 gingen al duizenden singles en andere vakantiegangers je voor. Met deze 40 jaar ervaring mag je ervan uit gaan dat jouw reis perfect is georganiseerd en je daarom met een gerust hart op reis kunt. Van het moment dat je boekt tot op reis, kun je altijd terugvallen op onze expertise.