Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 13:00 uur

Email

Info@beter-uit.nl

Maak een afspraak

088 3100 500
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Zeker & vertrouwd op reis

Op vakantie met Beter Uit betekent zorgeloos genieten!
Beter Uit is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen), SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds, in geval van ernstige calamiteiten. U/jij gaat zeker en verzekerd op vakantie; uw/jouw vakantie is bij ons in goede handen.

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Beter Uit is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van vakanties en informatie daarover. Alle vakanties van Beter Uit worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden welke u / jou als reiziger beschermen. Klik hier voor de ANVR- Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.


Stichting Garantiefonds Reisgelden
Beter Uit is aangesloten bij SGR. Alle aangeboden vakanties van Beter Uit vallen onder SGR. Dat inhoudt dat u / jij ervan verzekerd is /bent dat alle vooruitbetaalde reisgelden worden terugbetaald in geval van financieel onvermogen van Beter Uit en wij niet in staat zijn om de geboekte vakantie uit te voeren. Eventuele repatriëring is hierbij inbegrepen.

SGRZ NV

Beter Uit is aangesloten bij SGRZ. Alle gepubliceerde en georganiseerde (maatwerk) reizen vallen onder de SGRZ indien er sprake is van een “zakelijke” relatie. U als opdrachtgever bent er van verzekerd dat alle vooruitbetaalde reisgelden worden terugbetaald in gevan van financieel onvermogen van Beter Uit en wij de gemaakte afspraken niet kunnen nakomen. Eventuele repatriëring is hierbij inbegrepen.

Calamiteitenfonds

Beter Uit is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u / jij als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

- (een deel van) de reissom terugkrijgt indien Beter Uit als gevolg van een calamiteit de vakantie niet of niet volledig kan uitvoeren;

- de noodzakelijke meerkosten vergoed worden indien Beter Uit als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Corona is in dit verband uitgesloten.


ANVR Touringcarclassificatie

ANVR-organisatoren van busreizen hebben afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Er is een onderscheid tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Kijk voor specifieke verschillen op www.sktb.nl/classificaties/.

Roken in de bus

ANVR-organisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er gelegenheid om tijdens de stops te roken.