Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 13:00 uur

Email

Info@beter-uit.nl

Maak een afspraak

088 3100 500
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Reisleiders Beter Uit

Onze bevlogen reisleiders maken van iedere vakantie een belevenis en creëren waardevolle herinneringen. De gepassioneerde Beter Uit reisleiders nemen je graag mee naar de mooiste plekken. Niet alleen langs de toeristische hoogtepunten, maar juist ook naar dat ene onontdekte pareltje.

Dat alles binnen de sfeer die past bij Beter Uit: ontspanning, ontmoeting en bemoediging. Onze reisleiders bieden ruimte om, samen met je reisgenoten, verdieping te geven aan je geloofsleven. Een goed gesprek, samen zingen rondom het kampvuur, samen een lokale kerkdienst bezoeken of een ontmoeting te regelen met een lokale christengemeenschap. De Beter Uit reisleiders bieden meer dan alleen vakantie: samen geloven, samen beleven.

De rol van een Beter Uit reisleider: Begeleiden, inspireren, verbinden. 

De reisleider van Beter Uit beschikt over alle informatie over de bestemming en heeft daarmee de touwtjes in handen om er  de beste vakantie van te maken.De reisleider denkt voor en tijdens de reis met  groep, maar ook individueel,  mee hoe de vakantie voor jou een succes wordt. Daarnaast weet de reisleider jou achtergrondinformatie over de bestemming en excursies te vertellen zodat jij op en top kan genieten van de dingen die je ziet en doet.

De reisleider verzorgd en begeleidt de christelijke invulling tijdens de reis. De reisleider zoekt de diepere laag op door middel van dagsluitingen en het stimuleren van een goed gesprek of samenzang. Zo krijgt jouw vakantie meer betekenis. 


Een Beter Uit reisleider staat er niet alleen voor 

Onze reisleiders zijn opgeleid binnen Beter Uit om op bijzondere situaties te kunnen acteren. Is de situatie dusdanig bijzonder dat dit buiten de capaciteit van de reisleider ligt? Dan wordt de reisleider altijd gesteund vanuit het Beter Uit hoofdkantoor. De reisleider doet het dus nooit alleen. Ga met een goed gevoel op reis. 

Een Beter Uit reisleider is er voor jou

Hulp nodig tijdens de vakantie? Dan is de Beter Uit reisleider het  aanspreekpunt. De Beter Uit Reisleider weet bijvoorbeeld de meest goedkope taxi richting dat ene stadje waar je naartoe wilt, of helpt  met het huren van een surfplank voor een middagje surfen. Alles om de vakantie een onvergetelijke ervaring te laten zijn. 

Maak kennis met onze reisleiders

Beter Uit heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring als reisorganisatie, maar ook een aantal reisleiders draaien al een hele tijd mee. Hieronder komen een aantal van onze ervaren reisleiders aan het woord:

David van Ballegooijen

Lees het interview >

Marc van Dongen

Lees het interview >

Beter Uit reisleiders aan het woord