Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)

Email

Info@beter-uit.nl
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Reisleiders Beter Uit

Onze bevlogen reisleiders maken van iedere vakantie een belevenis en creëren waardevolle herinneringen. De gepassioneerde Beter Uit reisleiders nemen je graag mee naar de mooiste plekken. Niet alleen langs de toeristische hoogtepunten, maar juist ook naar dat ene onontdekte pareltje.

Dat alles binnen de sfeer die past bij Beter Uit: ontspanning, ontmoeting en bemoediging. Onze reisleiders bieden ruimte om, samen met je reisgenoten, verdieping te geven aan je geloofsleven. Een goed gesprek, samen zingen rondom het kampvuur, samen een lokale kerkdienst bezoeken of een ontmoeting te regelen met een lokale christengemeenschap. De Beter Uit reisleiders bieden meer dan alleen vakantie: samen geloven, samen beleven.

De rol van een Beter Uit reisleider: Begeleiden, inspireren, verbinden. 

De reisleiders van Beter Uit beschikken over alle informatie over de bestemming en begeleiden u en jouw tijdens de beste vakanties. De reisleider denkt voor en tijdens de reis met groep, maar ook individueel, mee hoe de vakantie voor jou een succes wordt. Daarnaast weten onze reisleiders u en jou achtergrondinformatie over de bestemming en excursies te vertellen zodat jij op en top kan genieten van de dingen die je ziet en doet.

Onze reisleiders verzorgen en begeleiden de christelijke invulling tijdens de reis. Ze zoeken de diepere laag op door middel van dagsluitingen en het stimuleren van een goed gesprek of samenzang. Zo krijgt jouw vakantie meer betekenis. 


Een Beter Uit reisleider staat er niet alleen voor 

Onze reisleiders zijn opgeleid binnen Beter Uit om op uitzonderlijke situaties te kunnen reageren. Is de situatie dusdanig bijzonder dat dit buiten de capaciteit van de reisleider ligt? Dan wordt de reisleider altijd gesteund vanuit het Beter Uit hoofdkantoor. De reisleider doet het dus nooit alleen. Ga met een goed gevoel op reis. 

Een Beter Uit reisleider is er voor jou

Hulp nodig tijdens de vakantie? Dan is de Beter Uit reisleider het aanspreekpunt. De Beter Uit Reisleider weet bijvoorbeeld de meest goedkope taxi richting dat ene stadje waar je naartoe wilt, of helpt met het huren van een surfplank voor een middagje surfen. Alles om de vakantie een onvergetelijke ervaring te laten zijn. 

Reisleider worden

Beter Uit kan niet zonder ons kloppende hart: De reisleider. Zonder reisleiders, geen reizen. Wil jij op reis en tegelijkertijd voor anderen wat betekenen? Klik dan hier

Maak kennis met onze reisleiders

Beter Uit heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring als reisorganisatie, maar ook een aantal reisleiders draaien al een hele tijd mee. Hieronder komen een aantal van onze ervaren reisleiders aan het woord:

David van Ballegooijen

Lees het interview >

Marc van Dongen

Lees het interview >

Beter Uit reisleiders aan het woord