Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Christelijke jongerenreizen

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud? En wil jij samen met andere jongeren een onvergetelijke christelijke jongerenreis maken? Boek dan één van de jongerenreizen van Beter Uit! Samen genieten en geloven met andere christenen op de mooiste bestemmingen. Na je vakantie ben je niet een geweldige ervaring rijker, maar heb je er ook een aantal nieuwe vrienden bij. Het aanbod christelijke jongerenreizen is enorm veelzijdig waardoor er altijd een vakantie bij jou en je portemonnee past. Twijfel niet en boek snel de vakantie van je leven!

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Diverse jongerenreizen

Ga mee met Beter Uit naar de mooiste zonbestemmingen van Europa. Lekker bijkomen op de stranden van de gezelligste badplaatsen van onder andere Kroatië, Spanje of Griekenland. Ook de actievelingen komen aan hun trekken bij Beter Uit. In ons aanbod hebben wij namelijk een aantal actieve christelijke jongerenreizen voor wie van actie houdt. Voor degenen die het liever wat verder weg zoeken hebben wij ook een aantal mooie christelijke jongerenreizen. Wat dacht je van een 17-daagse groepsreis naar Java en Bali. Een reis vol cultuur op twee van de meest fascinerende Indonesische eilanden.

 

Nog geen 18?
Ben jij nog geen 18 jaar? Geen probleem, kijk snel naar onze jongerenreizen voor 16 tot 25 jaar. Ga gezellig met andere christelijke jongeren op busreis naar een van onze gekke vakantiebestemmingen. Reis mee naar de Spaanse Costas of het bruisende Kroatië. Eenmaal thuisgekomen ben je naast mooie ervaringen ook een aantal vrienden rijker. Klinkt als een super zomer toch?

 

Christelijke jongerenreizen in de winter

Ook in de winter ben je bij Beter Uit aan het juiste adres voor jouw ultieme christelijke jongerenreis. Ga samen met andere christelijke jongeren op wintersport naar Oostenrijk voor een onvergetelijke vakantie. Overdag lekker skiën, sleeën of snowboarden en ’s avonds een borrel doen in de après-ski bar. Klinkt goed toch? Maar misschien ben je op zoek naar een culturele wintervakantie. Ook dan heeft Beter Uit een mooie christelijke jongerenreis voor jou! Ga mee op actieve groepsreis naar Fins Lapland en ontdek dit prachtige gebied vanaf een traditionele huskyslee. Geniet van de pure natuur en stilte en wie weet hebben we geluk dat we het Noorderlicht kunnen bewonderen.

 

Boek jouw christelijke jongerenvakantie bij Beter Uit

Kun je niet wachten om op vakantie te gaan en samen met andere christelijke jongeren de tijd van je leven te hebben? Boek dan snel een van de christelijke jongerenreizen van Beter Uit. In ons brede aanbod is er altijd wel een vakantie die bij jouw persoonlijke wensen past. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je het hele jaar door op de hoogte bent van ons reisaanbod.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief