Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Een verrijkende ervaring met je eigen groep

Denk je al jaren aan een bijzondere reis met je eigen gemeente naar Israël, met de gehele familie naar een verre bestemming of met het koor zingen in één van de prachtige kerken in Duitsland? Welke wens je ook hebt, met onze 35 jaar ervaring in de reiswereld is geen enkele reis op maat voor ons onmogelijk!

Altijd de laagste prijsgarantie
Groot netwerk van contacten
Ondersteuning van de reisleiding
Deskundig team staat voor je klaar!
Persoonlijke benadering
ANVR en SGR lid

Hoe organiseer je een reis op maat?

 

1. Aanvraag
Begin tijdig met de planning van je groepsreis, want de voorbereiding ervan kost de nodige tijd. Wil je advies of heb je een duidelijk beeld van je plannen en wil je deze met ons doorspreken? Dat kan! Sales Manager Wilmi Oosterom komt graag langs om de wensen te inventariseren of om te helpen bij het opzetten van de aanvraag. Liever langskomen op ons kantoor? Ook dat is mogelijk!


2. Reisvoorstel
Nadat een concrete aanvraag bij ons binnen is gaan wij aan de slag! Zo spoedig mogelijk ontvang je van ons geheel vrijblijvend een reisvoorstel. Mochten daarop nog aanvullingen of wijzigingen zijn, dan passen wij het voorstel volgens wens aan. Het is tenslotte jullie reis!

 

3. Overeenstemming
Nadat het aanbod geheel op wens is afgestemd, starten wij met de reserveringen van vervoer, hotels en excursies. Vanaf dat moment kan het starten met de werving van deelnemers beginnen. Daarbij helpen wij graag, bijvoorbeeld met het geven van presentaties bij ons op kantoor of op een andere geschikte locatie.


4. Inspectiereis
Indien gewenst is het mogelijk samen een verkenningsreis te maken. Tijdens deze reis bezoeken we de accommodatie(s) en de verschillende excursies.


5. Groepsreis
Wij zorgen dat alle reisbescheiden en informatie op tijd in jullie bezit zijn. Voor vertrek nemen we nog contact op om alles door te nemen. Tijdens de reis zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op kantoor of via ons noodnummer. Wanneer jullie tijdens de reis reisbegeleiding wensen, dan vergezelt één van onze medewerkers of een Beter-uit reisleider de groep. Deze medewerker of reisleider doet er alles aan om de reis optimaal te laten verlopen. Wij wensen jullie een fijne reis!


6. Evaluatie
Na afloop van de reis bespreken wij graag de ervaringen tijdens de reis. Wij hopen jullie nogmaals van dienst te mogen zijn!

Oriëntatiereizen

In samenwerking met onze zusterorganisatie DrieTour biedt Beter Uit diverse oriëntatiereizen aan naar verschillende bestemmingen. Laat u inspireren en maak kennis met deze landen en thema's. 

Ieder jaar biedt DrieTour/Beter Uit een aantal oriëntatiereizen aan. Tegen een gereduceerd tarief maakt u kennis met de highlights van een bestemming. Zo is het makkelijk om u voor te bereiden op een reis, ideeën op te doen en een goed programma samen te stellen.

Organiseert u binnen twee jaar een groepsreis via DrieTour/Beter Uit, dan ontvangt u een gedeelte van de reissom retour.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de oriëntatiereizen.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.

 

Telefoon:

088 - 3100 500

E-mail:

special-tours@beter-uit.nl

Adres:

Kalkovenweg 16
2401 LK Alphen aan den Rijn

Postadres:

Postbus 21
2400 AA Alphen aan den Rijn

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

10:00 - 16.00 uur
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief