Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)

Email

Info@beter-uit.nl
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Ook in 2024 geldt dat reizen hét middel is om mensen bij elkaar te brengen. Op reis met elkaar gebeurt er eigenlijk altijd iets bijzonders. Het brengt opbouw en verdieping binnen de groep. Gemeenteleden leren elkaar anders kennen dan alleen van de zondagse dienst of van de vereniging. Dat geldt ook voor koorleden die elkaar zien op de repetities en voor de medewerkers in uw bedrijf. Samen op reis wordt dan een basis voor nog heel lang daarna.

Hoog tijd dus om reisplannen te maken voor het nieuwe jaar. Om u op weg te helpen vertellen we graag over de oriëntatiereizen die we dit jaar organiseren. U heeft de mogelijkheid om drie verschillende bestemmingen te leren kennen. Onze oriëntatiereizen zijn de ideale voorbereiding op een reis met uw eigen groep, kerk of gemeente. Zeker als u de bestemming nog niet kent. Mocht u interesse hebben om met een eigen groep naar Noord-Macedonië, Turkije of Duitsland (Luther/Bach) te gaan en meer over de bestemming willen ervaren, meldt u zich dan aan voor een van deze reizen.

✓ Oriëntatiereis Duitsland: 9-13 september 2024, klik hier voor meer informatie.
✓ Oriëntatiereis Noord-Macedonië: 5-8 juni 2024, klik hier voor meer informatie.

Het is dé ideale voorbereiding op een reis met uw gemeente, kerk, koor of groep! Natuurlijk zijn er nog veel meer bestemmingen waar u reizen naar toe kunt organiseren. Op onze website vindt u er allerlei voorbeelden van. 

De oriëntatiereizen zijn bedoeld voor mensen die van plan zijn om in de nabije toekomst zelf een groepsreis te organiseren naar deze bestemming. Na uw aanmelding zullen we contact met u opnemen. Mocht u in 2024 of 2025 een groepsreis organiseren dan krijgt u de betaalde reissom na afloop van deze groepsreis teruggestort. Dit geldt alleen voor de hoofd-boeker en niet voor een eventuele reisgenoot.