Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 13:00 uur

Email

Info@beter-uit.nl

Maak een afspraak

088 3100 500
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Dat Beter Uit de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland is, is natuurlijk leuk en aardig. En dat Beter Uit al bijna 50 jaar ervaring heeft is ook mooi mee genomen. Maar voor u is vooral belangrijk dat Beter Uit de doelgroep echt ként. We weten waar we het over hebben. We kennen onze achterban als geen ander. Onze medewerkers werken vanuit hun levensovertuiging en met bezieling. En dat gaat veel verder dan alleen het samenstellen en verkopen van zomaar een reis. Het is úw reis en wij zijn overtuigd van het belang van de verbindende mogelijkheden van de reis. Dat is ons uitgangspunt bij het samenstellen van uw reis.


Daarbij is Beter Uit ook vooral een betrouwbare partner. Dat het belangrijk is dat wij zijn aangesloten bij de officiële garantie- en calamiteitenfondsen en bij de ANVR, hebben de perikelen rond het coronavirus wel bewezen. Bij Beter Uit staat komt u echter nooit voor verrassingen te staan. Toch een vertrouwd gevoel!


Speciaal voor onze ‘maatreizen’ hebben wij een geweldig team. We gaan persoonlijk met u aan de slag om er iets moois van te maken, waarbij we wensen en mogelijkheden met elkaar verweven. En juist de persoonlijke benadering en begeleiding door onze ervaringsdeskundigen maken Beter Uit tot de beste keuze voor uw groepsreis.