Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)

Email

Info@beter-uit.nl
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Veelgestelde vragen

Welke soort groepsreis past bij mij?
We hebben onze groepsreizen opgedeeld in verschillende deelnemers- en leeftijdscategorieën). Dat zijn:
• Reizen voor “alle Leeftijden: reizen die geschikt zijn voor iedereen; van jong tot oud
• Reizen voor “singles”: reizen die geschikt zijn voor iedereen die alleen reist en tussen de 25 en 60 jaar oud is.
• Reizen voor Jongeren: reizen voor jongeren van 18 tot en met 30 jaar oud. Het betreft veelal vliegreizen naar zonnige, culturele bestemmingen.
• Busvakanties voor Jongeren: vakanties voor jongeren van 17 tot en met 25 jaar oud. Het betreft op dit moment busvakanties naar Kroatië en Slovenië
• NIEUW: 30+ Reizen. Of je nu alleen reist, samen op pad gaat, wel of geen relatie hebt… zolang je tussen de 30 – 55 jaar bent, ben je van harte welkom!

Twijfel je over welk type groepsreis bij u / jou past, neem dan contact met ons op. Wij helpen graag: info@beter-uit.nl of 088-3100 500.

Heeft een groepsreis een minimum aantal deelnemers?
Ja, iedere groepsreis heeft een minimum aantal deelnemers. Dit verschilt per reis. Onder het tabblad vertrekdata wordt het minimum aantal deelnemers vermeld. Het kan zijn dat wij hier van afwijken.


Heeft een groepsreis een maximum aantal deelnemers?

Afhankelijk van het type reis kan het maximum aantal deelnemers verschillen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Als mijn geboekte reis wordt geannuleerd, hoe lang van te voren hoor ik dat?
We streven er naar om onze reizen zo snel mogelijk op gegarandeerd vertrek te zetten. Het kan voorkomen dat er onvoldoende medereizigers boeken, waardoor de reis niet uitgevoerd kan worden. Circa zes weken, maar uiterlijk drie weken voor vertrek informeren wij alle reizigers.

Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden en ticket?
Circa 3 weken voor vertrek van de reis, versturen wij de laatste reisinformatie. Het eventuele vliegticket heeft de reisleider.

Ik heb betaald, hoe weet ik zeker dat Beter Uit deze betaling ontvangt?
Beter Uit krijgt altijd bericht van de status van de betaling en kan zo inzien of de betaling succesvol is afgehandeld. Via de persoonlijke link is te zien of de betaling is verwerkt.

Hoeveel bagage mag ik meenemen op reis?
Het aantal stuks bagage en de afmetingen daarvan verschillen per reis. Bij de reisbescheiden versturen wij de informatie.

Ik heb een dieet. Kan hier rekening mee worden gehouden?
Doorgegeven diëten  zoals vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en zoutarm kunnen worden doorgegeven. De accommodatie zal proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Echter is dit een preferentie en geen betaalde garantie.

Ik wil een optie nemen. Wat zijn de mogelijkheden?
Het is mogelijk een vrijblijvende optie van 5 dagen te nemen. Zonder tegenbericht zetten wij de optie op de 5de dag om in een definitieve boeking met de daarbij behorende voorwaarden. Als dit niet de bedoeling is dan moeten wij voor de 5de dag een bericht per mail of telefoon ontvangen om de optie te laten vervallen.

Andere vragen?
Laat het ons weten….
Via telefoonnummer 088 3100 500 of via info@beter-uit.nl