Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)

Email

Info@beter-uit.nl
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Beter Uit kan niet zonder ons kloppende hart: De reisleider. Zonder reisleiders, geen reizen. Wil jij op reis en tegelijkertijd voor anderen wat betekenen? Lees dan snel verder!

Waarom Beter Uit reisleider worden?

Op een Beter Uit reis ervaar je de mooiste plekken van de schepping, deel je jouw geloof met medechristenen en maak je nieuwe vriendschappen. Dit geldt ook voor jou als reisleider! Doordat jij vooraf je volledig voorbereid, ervaar jij de reis nog intenser dan de deelnemer zelf. Daarnaast doe je ervaring op in leidinggeven. Kortom, een Beter Uit reis leiden is een ervaring voor het leven. 

Voor meer informatie neem contact op met info@beter-uit.nl 

Herken jij jezelf hierin?

Wij zoeken mensen met passie voor reizen, die het leuk vinden om anderen te inspireren nieuwe plaatsen te ontdekken. Je bent klantgericht en gastvrij. Dit houdt in dat je behulpzaam bent en altijd klaar staat om de behoefte van de reiziger te begrijpen. 

Je bent daarnaast leiderschapsgericht. Je kunt groepen goed beheren en excursies coördineren. Kortom, jouw leiderschap zorgt ervoor dat de reis soepel loopt!

Het Beter Uit reisleiders profiel 

Jouw waarderen corresponderen met de christelijke identiteit van Beter Uit. Je spreekt zowel Nederlands als Engels (en het is een pré als je de taal van het land spreekt waar je naartoe afreist). Je bent actief in het geloof en bent (natuurlijk) enthousiast over reizen. 

Het leiden van een reis bij Beter Uit

Beter Uit organiseert al meer dan 40 jaar succesvol reizen over de hele wereld. Elke reis die we neerzetten, moet een onvergetelijke reis voor de deelnemers worden. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat onze reisleiders met vertrouwen en de juiste kennis op pad gaan. Als jij bent aangenomen als Beter Uit reisleider voorzien we jou van de juiste kennis en kunde door middel van een reisleider bijeenkomst maar ook de juiste steun in de voorbereiding op jouw reis. 

Hoe word ik reisleider bij Beter Uit?


Stuur een mail met jouw CV en motivatie naar:  info@beter-uit.nl. We nemen dan contact op en geven aan of u/jij in aanmerking komt voor de selectieprocedure. Dit is een intake gesprek door ervaren reisleiders van Beter Uit. Vinden zij jou/u een echte Beter Uit reisleider? Geweldig! Uw/Jouw eerste reis wacht!  


Faq

Krijg ik betaald als reisleider?

Reisleider is een vrijwillige functie bij Beter Uit. Uiteraard betalen wij wel je reis, verblijf, ben je volledig verzekerd via ons en krijg je een dagvergoeding.

Kan ik zelf mijn reizen uitkiezen? 

Je kunt je voorkeur opgeven en daar proberen wij zo goed mogelijk rekening mee te houden

Zit er een leeftijdsgrens aan reisleider zijn?

Leeftijd en fitheid zijn bepalend voor het wel of niet reizen kunnen leiden, maar globaal hanteren wij deze grenzen:

Jongeren reizen: min. 20 jaar / max. 55 jaar

Single reizen: min. 27 jaar / max. 62 jaar

Alle leeftijden reizen: min. 30 jaar / max. 70 jaar

Moet ik gelovig zijn als reisleider?

Van de reisleider verwacht Beter Uit een positieve en actieve christelijke levensovertuiging

Moet ik eerst met Beter Uit mee geweest zijn als deelnemer?

Nee, dit hoeft niet.