Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)

Email

Info@beter-uit.nl
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Visit Britain!


Londen is een stad waar iedereen zich thuis voelt. Met haar prachtig onderhouden gebouwen en met haar grote waaier aan attracties is de stad is een plaats van contrasten die eenieder weet te boeien. Er is het Londen van de grote musicals, het klassieke Londen met de vele musea, of het Londen van de pubs en, niet te vergeten.. de humor van Londen. Kortom een wereldstad met voor elk wat wils.

 

In deze stad zijn er prachtige concertmogelijkheden, bijvoorbeeld in de Southwark Cathedral en na “auditie” is het zelfs mogelijk om te zingen in de St. Pauls Cathedral! Maar er zijn talloze minder bekende, maar eveneens prachtige “churches of England”. In veel van deze Anglicaanse kerken kan uw koor een concert verzorgen of een dienst begeleiden.

 

Ely / Cambridge /Oxford

Of wat dacht u van het historische Ely waar u kan concerteren in de gigantische Ely Cathedral! En de universiteitssteden Cambridge en Oxford bieden ook bijzondere kerken die garant staan voor een unieke concertbeleving!

 

Canterbury

Last but not least tippen we u Canterbury als bestemming voor uw koorreis! Het schilderachtige stadje is gelegen in het prachtige groene Kent. Het middeleeuws karakter van de binnenstad is zo sfeervol dat een wandeling door de stad puur genieten is.

De bekende kathedraal is al sinds de 16e eeuw een bedevaartsoord en nog steeds komen er veel toeristen op deze prachtige kathedraal af. Uw koor kan hier zingen tijdens de traditioneel Engelse “Middag Recital”.   Maar hier kunt u ook zelf genieten van de wereldberoemde Canterbury Boys Choristers!

 

4 daagse koorreis Canterbury o.b.v. half pension, vanaf € 395,-

4 daagse koorreis Londen o.b.v. half pension, vanaf € 425,-

4 daagse koorreis Oxord o.b.v. half pension, vanaf € 395,-