Kunnen wij u helpen?

Telefonisch

088 3100 500
Op werkdagen bereikbaar tot 15:00 uur (woensdag tot 13:00)

Email

Info@beter-uit.nl
Zo bent u echt Beter Uit
  • 40 jaar vertrouwd
  • Reizen in eigen sfeer
  • Ontmoeting en verbinding
  • Enthousiaste reisleiders
  • Goed verzekerd op reis

Een bijzondere ervaring met uw eigen koor of orkest

Wat dacht u van een reis met uw eigen koor of orkest naar de prachtigste bestemmingen? Welke wens u ook heeft, met onze 35 jaar ervaring in de reiswereld is geen enkele reis op maat voor ons onmogelijk. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en stellen wij alles naar wens samen. 

Hoe organiseert u uw reis op maat?

Hoe organiseert u een reis op maat? Graag leggen wij het u in de onderstaande stappen uit.

1. Aanvraag

Begin tijdig met de planning van uw groepsreis, want de voorbereiding ervan kost de nodige tijd. Wilt u advies of heeft u een duidelijk beeld van uw plannen en wilt u deze met ons doorspreken? Sales Manager Wilmi Oosterom komt graag bij u langs om uw wensen te inventariseren of u te helpen bij het opzetten van de aanvraag. Liever langskomen op ons kantoor of eerst telefonisch contact? Ook dat is mogelijk.

2. Reisvoorstel

Nadat een concrete aanvraag bij ons binnen is gaan wij voor u aan de slag! Zo spoedig mogelijk ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een reisvoorstel. Mocht u daarop nog aanvullingen of wijzigingen hebben, dan passen wij het voorstel naar uw wens aan. Het is tenslotte uw reis!

3. Overeenkomst

Nadat het aanbod geheel op uw wensen is afgestemd, starten wij met de reserveringen van vervoer, hotels, concertlocaties en excursies. U kunt nu ook gaan starten met de werving van deelnemers. Om potentiële deelnemers enthousiast te maken voor uw reis, staan wij u graag bij met het houden van bijvoorbeeld een presentatie bij ons op kantoor of op locatie. De gehele (voor)inschrijving kan via een speciaal voor u gemaakte site waar de mensen zich rechtstreeks kunnen inschrijven. Voor u als organisator scheelt dat veel administratie. 

4. Inspectiereis

Indien gewenst is het mogelijk samen met u een verkenningsreis te maken. Tijdens deze reis bezoeken we de accommodatie(s) en de verschillende concertlocaties.

5. Groepsreis

Wij zorgen dat u alle reisbescheiden en informatie op tijd in uw bezit heeft. Voor vertrek nemen we nog contact met u op om alles door te nemen. Tijdens de reis zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op kantoor of op ons noodnummer. Wanneer u tijdens uw reis reisbegeleiding wenst, dan vergezelt één van onze medewerkers of een MCT reisleider u en de groep. Deze medewerker of reisleider doet er alles aan om de reis optimaal te laten verlopen. Wij wensen u een fijne reis!

6. Evaluatie

Na afloop van de reis bespreken wij graag met u uw ervaringen tijdens de reis. Wij hopen u nogmaals van dienst te mogen zijn!