Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

shutterstock_242066692
Fly & Drive
naar Israël
ons aanbod

Compleet verzorgde Fly & Drives naar Israël

Samen met je familie of vriendengroep op eigen gelegenheid Israël ontdekken? Dat kan met de Fly & Drives van Beter Uit! Je kunt geheel op maat de reis samenstellen. In overleg stellen we het mooiste programma samen voor de scherpste prijs. Beter Uit verzorgt de vliegreis, een huurauto en de hotelreserveringen. Een combinatie met Jordanië is zeker ook mogelijk.
Met ruim 35 jaar ervaring mag Beter Uit zich met recht dé Israëlspecialist noemen. In die jaren hebben we voor vele duizenden reizigers een onvergetelijke groepsreis naar het land van de Bijbel mogen verzorgen. Wellicht binnenkort ook voor jou?

 

Bekijk hieronder voorbeeldreizen of doe inspiratie op en bekijk de georganiseerde groepsreizen naar Israël.

Fly & Drives en Private guided tours

Om die wens in vervulling te laten gaan heeft Beter Uit een uitgebreid aanbod met verschillende prachtige Fly & Drives naar Israël. Ook hebben wij een combinatiereis naar Israël en Jordanië. Je kunt samen met een reisadviseuse van Beter Uit jouw eigen fly & drive samenstellen. In overleg zoeken wij naar het mooiste programma voor de scherpste prijs. Een reis helemaal samengesteld naar jouw wens. Beter Uit verzorgt voor jou de vliegreis, een huurauto en de hotelreserveringen. 

Private guided tours Jordanië
Zie je er tegen op om zelf te de auto te besturen? Mis je de expertise van een gids? Ook daar heeft Beter Uit een oplossing voor! Vraag naar de mogelijkheden voor een Fly & Drive met een privéchauffeur tevens gids!

  


 

Om het je gemakkelijk te maken, tonen we hieronder vier kant-en-klare Fly & Drives. Deze uitgebalanceerde programma’s kun je direct boeken of naar eigen wensen aanpassen. Wil je een Fly & Drive naar Israël boeken? Neem dan contact met ons op via telefoon (088 - 3100 500) of e-mail (flydrive@beter-uit.nl).

Na een bezoek aan Israël ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden over dit bijzondere land. De verhalen die je uit de Bijbel kent worden tijdens een bezoek aan Israël ‘ingekleurd’. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Graag help ik je verder om de droom om Israël ooit nog eens te bezoeken uit te laten komen, helemaal aangepast aan jouw wensen!

Els Kalkman – Reisadviseuse
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief