Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Het beloofde land

Israël wordt in de Bijbel ook wel het beloofde land genoemd. Het is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Het land kent eeuwenoude steden en het landschap wordt afgewisseld door prachtige bossen, droge woestijnen en uitgestrekte stranden. Ga lekker snorkelen of duiken in de rode zee of dobber lekker rond op de dode zee. Breng een bezoek aan de hoofdstad Jeruzalem en bewandel de lijdensweg van Jezus. Beleef het zelf door ook een kruis te dragen. Kortom, er valt genoeg te ontdekken tijdens een vakantie naar Israël.

 

Bekijk hieronder voorbeeldreizen of doe inspiratie op en bekijk de georganiseerde groepsreizen naar Israël.

 

 

Fly & Drives en Private guided tours

Om die wens in vervulling te laten gaan heeft Beter Uit een uitgebreid aanbod met verschillende prachtige Fly & Drives naar Israël. Ook hebben wij een combinatiereis naar Israël en Jordanië. Je kunt samen met een reisadviseuse van Beter Uit jouw eigen fly & drive samenstellen. In overleg zoeken wij naar het mooiste programma voor de scherpste prijs. Een reis helemaal samengesteld naar jouw wens. Beter Uit verzorgt voor jou de vliegreis, een huurauto en de hotelreserveringen. 

Private guided tours Jordanië
Zie je er tegen op om zelf te de auto te besturen? Mis je de expertise van een gids? Ook daar heeft Beter Uit een oplossing voor! Vraag naar de mogelijkheden voor een Fly & Drive met een privéchauffeur tevens gids!

  


 

Om het je gemakkelijk te maken, tonen we hieronder vier kant-en-klare Fly & Drives. Deze uitgebalanceerde programma’s kun je direct boeken of naar eigen wensen aanpassen. Wil je een Fly & Drive naar Israël boeken? Neem dan contact met ons op via telefoon (088 - 3100 500) of e-mail (flydrive@beter-uit.nl).

Na een bezoek aan Israël ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden over dit bijzondere land. De verhalen die je uit de Bijbel kent worden tijdens een bezoek aan Israël ‘ingekleurd’. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Graag help ik je verder om de droom om Israël ooit nog eens te bezoeken uit te laten komen, helemaal aangepast aan jouw wensen!

Els Kalkman – Reisadviseuse
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief