Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Goed verzekerd op reis!

Beter Uit brengt haar verzekeringen onder bij Europeesche Verzekeringen: de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Europeesche Verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico’s die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen. De verzekeringen die Beter Uit van de Europeesche aanbiedt omvatten hulpverleningsdekking door alarmcentrale SOS International. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening. Door samenwerking van de Europeesche met Euro-Centers is er in vele landen ook hulp ter plekke. Een geruststellende gedacht voor jou als reiziger!

Verzekeringen


Reisverzekering

Wanneer je bij Beter Uit een vakantie boekt, dan bieden wij je ook de mogelijkheid daar goede verzekeringen bij af te sluiten. Neem bijvoorbeeld de Ideale Reisverzekering: je betaalt uitsluitend premie over de periode dat je werkelijk met vakantie bent en Beter Uit zorgt er automatisch voor dat je verzekerd bent voor de volgende dekkingen: Bagage, Geneeskundige Kosten en Ongevallen. Bij skireizen bieden wij je de speciale Ski- en Snowboard Verzekering aan. Voor jouw vakantie binnen Europa verzekeren wij je voor Europadekking. Hieronder vallen ook de niet-Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee! Ga je nog verder op reis, dan verzekeringen wij jou voor Werelddekking. 

 

Comfort reisverzekering Europa
- € 1,92 per persoon per dag
- Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd

 

Comfort reisverzekering Werelddekking
- € 3,07 per persoon per dag
- Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd


Bekijk hier de 'Algemene Voorwaarden Kortlopende Reisverzekering' van de Europeesche Verzekeringen.

 

Annuleringsverzekering 
Wanneer je een reis boekt is het zaak dat je direct een goede annuleringsverzekering afsluit. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor je genoodzaakt bent je reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Hiervoor worden je kosten in rekening gebracht, maar een annulerings- verzekering kan deze kosten vergoeden. Ook heb je recht op een vergoeding voor eventuele niet genoten reisdagen doordat je bijvoorbeeld door vertraging te laat op je bestemming komt, maar ook als je genoodzaakt bent jouw reis voortijdig af te breken. Het afsluiten van een annuleringsverzekering bevelen wij van harte aan, ook wanneer je binnenkort vertrekt, want hoe dichter je bij de dag van vertrek bent, hoe hoger de kosten van annulering. Beter Uit raadt aan je annuleringsverzekering tegelijk met jouw boeking af te sluiten. Wanneer je daarmee 5 werkdagen of langer wacht, zijn de gevolgen van gebeurtenissen in verband met bestaande ziekten, afwijkingen of aandoeningen van de verzekering uitgesloten. 

 

Beter Uit biedt twee annuleringsverzekeringen aan. De basis annuleringsverzekering en de all risk annuleringsverzekering. Hieronder vind je in het kort de voornaamste verschillen tussen de verzekeringen.

 

Basis annuleringsverzekering
- 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting
- Vergoeding annulering om redenen genoemd in de voorwaarden


All risk annuleringsverzekering
- 7% van de reissom 21% + assurantiebelasting
- Vergoeding annulering om redenen genoemd in de voorwaarden
- 75% vergoeding annulering om aanvullende redenen (bv. beste vriendin ernstig ziek, nieuwe baan waarin je snel moet beginnen)
- 75% vergoeding eerdere terugkeer om aanvullende redenen 

 

Bekijk hier de 'Algemene Voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering' van de Europeesche Verzekeringen.

 

Goed om te weten

  • Bekijk hier de brochure 'Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering'. 
  • Lees de samenvatting van de reisverzekering op de verzekeringskaart.
  • Lees de samenvatting van de annuleringsverzekering op de verzekeringskaart.
  • Je betaalt éénmalig € 5,50 poliskosten per boeking/factuur.
  • De maximale premie per persoon per verzekering is € 242,- incl. ass.belasting. Verzekeringen met een premiebedrag hoger dan dit bedrag kunnen niet via Beter Uit worden afgesloten. Neem hiervoor contact op met jouw bank of verzekeringsadviseur.
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief