Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Verre reizen voor singles

Droom je ook al jaren van een vakantie naar een verre bestemming? Maar heb je helaas geen vriend(in) of partner waarmee je samen kunt gaan? Stop met dromen en bekijk het aanbod verre reizen van Beter Uit. Bij ons vind je verre reizen speciaal voor christelijke singles naar de mooiste bestemmingen in de wereld. Tijdens onze reizen kun je er met de groep erop uittrekken, maar ook heb je de keuze om soms zelf dingen te ondernemen.

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Stap uit je comfortzone
Tijdens het maken van een verre reis voor singles leer je pas echt uit je comfortzone te stappen. Je komt in een totaal andere wereld waar je nieuwe mensen ontmoet, nieuwe culturen, tradities en gebruiken leert kennen en daarnaast ontdek je de mooiste bezienswaardigheden en natuurgebieden. Het aanbod van Beter Uit is zorgvuldig samengesteld en laten je de mooiste highlights van het land zien. Ga samen met andere christelijke singles naar Suriname en ontdek de nog ongerepte jungle en vaar over de Surinamer rivier. Of ga op zoek naar de Big Five in het beroemde Krugerpark in Zuid-Afrika.

Voorbereiding verre reis
Wanneer je op reis gaat naar een verre bestemming is het verstandig om je goed voor te bereiden. Buiten Europa komen soms bepaalde ziektes voor die in Nederland (haast) niet voor komen. Laat je daarom altijd goed informeren over welke vaccinaties en eventuele medicijnen die je nodig hebt. Controleer ook altijd tot wanneer je paspoort nog geldig is. Voor de meeste landen buiten Europa dient je paspoort minimaal 6 maanden geldig te zijn.

Christelijke verre reis boeken
Kun je niet wachten om met andere christelijke singles een verre reis te maken? Boek dan vandaag nog jouw favoriete bestemming eenvoudig online via de website van Beter Uit. Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod christelijke reizen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze vakanties.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief