Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Wintersportreizen voor singles

Ook dit jaar heeft Beter Uit weer van januari tot en met maart een afwisselend winter(sport)programma voor singles samengesteld; voor beginners en gevorderden, skiërs, wandelaars en langlaufers, avonturiers en après-skiërs. Kortom, voor ieder wat wils! Samen met andere christelijke singles op weg naar de sneeuw met uitzichten op majestueuze bergtoppen en machtige gletsjes in Oostenrijk, Finland en Zweden; die meer dan overtuigen van Gods wonderlijke schepping. En dat altijd met je vertrouwde Beter Uit reisleider.

 

Wintersport met Beter Uit; dat is meer dan vakantie! Samen geloven, samen beleven!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Andere christelijke singles ontmoeten
Het leuke van de single wintersportvakanties van Beter Uit is dat je niet helemaal alleen bent. Tijdens je wintersport ontmoet je andere christelijke singles. Ga lekker samen snowboarden, skiën of langlaufen. Naast de georganiseerde activiteiten is er natuurlijk ook voldoende tijd voor ontspanning en om na te kletsen over de dag. Centraal tijdens onze wintersportvakanties staat het samen beleven en geloven. We hebben respect voor de zondagsrust en natuurlijk heb je ook nog gewoon individuele vrijheid om zelf dingen te ondernemen.

 

Welke bestemming kies jij?
Het voordeel van een single wintersportvakantie is dat je helemaal zelf kunt bepalen wat je bestemming wordt. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met andermans wensen. In het Beter Uit aanbod vind je de beste wintersportbestemmingen binnen Europa. Ontdek het Fins Lapland op traditionele wijze met de huskyslee en vindt je sneeuwschoenen onder om door de bossen te wandelen. Vergeet ook vooral niet om even heerlijk tot rust te komen in één van de vele sauna’s. En als je geluk hebt vang je ook nog een glimp op van het indrukwekkende noorderlicht. Wil je op je ski’s of snowboard vele kilometers maken? Dan is Oostenrijk de juiste bestemming voor jou.

Bekijk ons aanbod zelf en ontdek wat jouw favoriete bestemming is.  

 

Boek je single wintervakantie online
Heb jij jouw favoriete wintervakantie voor christelijke singles gevonden? Boek deze eenvoudig online via Beter Uit. Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie tot in de puntjes geregeld wordt. Het enige wat je zelf moet regelen is een skipas, materiaal en eventuele lessen. Natuurlijk mag je ook gewoon je eigen materialen meenemen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief