Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wandelen in oostenrijk, Zomer
Actieve reizen

Avontuurlijke vakantie voor christelijke jongeren

Hiken, mountainbiken, kanoën, survivallen en zelfs raften! Wil jij samen met andere christelijke jongeren genieten van een heerlijke actieve vakantie? Dat kan met Beter Uit. Onze actieve reizen zijn afwisselend en daardoor geen dag is hetzelfde. Tijdens onze actieve jongerenvakanties staat genieten en geloven centraal.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Diverse actieve jongerenvakanties
Met een actieve vakantie van Beter Uit weet je zeker dat jij je deze zomer niet zult vervelen! Wij bieden de leukste actieve vakanties aan naar de mooiste bestemmingen in Europa. Ga samen met andere christenen kanoën over de Zweedse wateren en overnachten in de open lucht. Of ga je toch liever hiken? Dat kan ook! In ons diverse aanbod vind je ook prachtige wandelvakanties naar Oostenrijk. Wandel door de prachtige natuur van het Salzburgerland van Oostenrijk. Of maak een prachtige hiking tocht over de Grosslocknerstrasse.

 

Boek jouw actieve jongerenvakantie voor Christenen bij Beter Uit!
Wil jij samen met andere christenen op actieve jongerenvakantie? Boek dan één van de actieve reizen van Beter Uit. Samen genieten en geloven met andere christenen op de mooiste bestemmingen. Kanoën over de Zweedse wateren of hiken door de prachtige natuur van het Salzburgerland. Het aanbod van Beter Uit is divers, waardoor je altijd wel een vakantie vindt die bij je persoonlijke wensen past. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief