Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Op avontuur samen met christelijke jongeren

Hiken, mountainbiken, kanoën, survivallen en zelf raften! Wil jij samen met andere christelijke jongeren genieten van een actieve vakantie? Dat kan met Beter Uit! Onze actieve reizen zijn afwisselend en daardoor geen dag hetzelfde. Naast een hoop gezelligheid is er ook ruimte voor je geloof en natuurlijk een goed gesprek. Wat is er nou mooier om bij te praten na een dag vol inspanning en te genieten van een hapje en een drankje onder de sterrenhemel op een terras of rondom een kampvuur?

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Actieve jongerenvakanties
Met een actieve jongerenvakantie van Beter Uit weet je zeker dat jij je deze zomer geen moment zult vervelen. Wij bieden de leukste actieve vakanties aan naar de mooiste bestemmingen in Europa. Ga samen met andere christenen kanoën over de Zweedse wateren en overnachten in de openlucht. Of ga je toch liever hiken? Dat kan ook! Wandel door de prachtige natuur van het Salzburgerland van Oostenrijk. Of maak een prachtige hiking tocht over de Grosslocknerstrasse. Ongeacht wat je wensen zijn bij Beter Uit vind je altijd de juiste bestemming.

 

Actieve jongerenvakantie online boeken
Ben jij enthousiast geworden over een actieve jongerenvakantie? En kun je niet wachten om samen met andere christelijke jongeren erop uit te gaan? Boek dan vandaag nog jouw favoriete bestemming eenvoudig online. Wij van Beter Uit zorgen ervoor dat jouw vakantie tot in de puntjes is geregeld, zodat jij straks zorgeloos kunt genieten. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief