Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Overige excursiemogelijkheden in Almuñécar

In Almuñécar zijn fietsen te huur. Let wel… het achterland van Almuñécar is redelijk bergachtig dus het is wel klimmen geblazen. Uw reisleiders kunnen een aantal prachtige fietsroutes aanraden, die prima gereden kunnen worden. De fietshuur bedraagt circa € 15,- per dag. 

 

Op het strand van Almuñécar kunt u elke dag meedoen met jeu de boules wedstrijden en ook voor de tennisliefhebbers zijn er verschillende tennisbanen tot de beschikking.

 

In de avond kunt u terecht in ‘Casa de la Cultura’, de schouwburg van Almuñécar. Hier vinden wekelijks prachtige concerten en zanguitvoeringen plaats die u tegen schappelijke prijzen kunt bijwonen.

"Almuñécar, daar moet je een keer geweest zijn met Beter Uit. Als je de winterperiode lang vindt duren, is dit een aanrader. Gezellig met elkaar op stap naar boeiende plaatsen en wandelingen in het mooie zonnige Andalusië aan de Costa Tropical. En wat ook belangrijk is, het motto van Beter Uit. Samen geloven, samen beleven. Kortom een mooie groepsreis voor een scherpe prijs!"

Reisleider David v. Ballegooijen
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief