Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Verre jongerenreis bij Beter Uit

Staat een verre reis maken op jouw bucketlist? Ga samen met Beter Uit naar de andere kant van de wereld. Ben jij een echte waaghals? Ga dan mee op actieve vakantie naar Costa Rica waar we gaan raften van de Rio Savegre. Heb je geen hoogtevrees? Dan dagen we je uit om te gaan tokkelen van berg tot berg over rivieren en gigantische watervallen bij de vulkaan. Weet je nog niet precies naar welke bestemming je wilt? Laat je dan inspireren en kies uit een van onze zorgvuldig samengestelde groepsreizen.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Ontdek een andere wereld
Ga je op verre reis? Dan zul je in een totaal andere wereld stappen. Je ontmoet veel nieuwe mensen met andere culturen, tradities en gebruiken. Maar daarnaast ontdek je de mooiste natuurgebieden en bezienswaardigheden. Het leuke aan de groepsreizen van Beter Uit is dat je in contact komt met andere christelijke jongeren en samen op ontdekking gaat. De verre reizen zijn zo samengesteld dat je sowieso de mooiste highlights van het land te zien krijgt.

 

Ga zorgeloos op vakantie
Wanneer je op vakantie gaat naar een verre bestemming is het belangrijk om je van te voren goed voor te bereiden. Buiten Europa kun je soms ziektes oplopen die in Nederland (haast) niet voorkomen. Op vakantie ziek worden is natuurlijk het laatste wat je wilt. Controleer daarom bij de GGD welke eventuele vaccinaties je nodig hebt. Ook wanneer je lastminute je reis hebt geboekt heeft vaccineren nog steeds zin. Check ook nog even je paspoort. Buiten Nederland dient je paspoort vaak minstens 6 maanden geldig te zijn.

 

Boek je christelijke verre reis online
Ben je enthousiast geworden en wil je graag met andere christelijke jongeren een verre reis maken? Boek dan vandaag nog jouw favoriete bestemming eenvoudig online. Wil je op de hoogte gehouden worden van ons actuele aanbod? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Beter Uit.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief