Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Single event Beter Uit & Opzoeknaarjou.nl

Evenement | Eigen vervoer

Kennis maken en eten met de leukste christelijke singles!

Zin in een gezellige avond wintersfeer met lekker eten en drinken en leuke christelijke singles? Kom dan naar het Beter Uit & Opzoeknaarjou.nl single event! Gezamenlijk organiseren we op vrijdag 9 februari en 2 maart 2018 een super gezellige avond in de Lichtfabriek in Gouda die je niet mag missen! Tijdens deze avond in de stad van kaas en stroopwafels geniet je samen met andere singles van heerlijk eten. Het diner bestaat uit drie gangen waarbij je steeds wisselende tafelpartners hebt. Zo maak je in een korte tijd kennis met een heleboel leuke singles.

 

 

 

 

 

Informatie

Inbegrepen

  • Warm en feestelijk ontvangst met warme anijsmelk, warme chocolademelk of glühwein
  • Verrukkelijk driegangendiner
  • Vier drankjes per persoon bij het diner (frisdrank, wijn, bier)
  • Goodiebag bij vertrek
  • ...en uiteraard leuke singles!

 

Alle informatie op een rij

Datum: Vrijdag 9 februari & 2 maart 2018

Locatie: De Lichtfabriek Gouda

Hoge Gouwe 189, 2801 LE Gouda

Tijd: 18.30 - 22.30 uur            

 

De Fondue Fabriek

Wanneer het winter wordt opent de Fondue Fabriek haar deuren. Speciaal hiervoor is er een samenwerking aangegaan met Uniekaas. Samen zijn ze op zoek gegaan naar drie kaassoorten welke de beste basis vormden voor de ultieme kaasfondue. Naast de drie kaassoorten kun je kiezen uit verschillende dip items. Voor degene die niet van kaas houden (ja, ze bestaan! ;)), of een allergie hebben we een special: de saté fondue. Als voorgerecht kun je kiezen uit uiensoep of tomatensoep. Het toetje is een stroopwafeldessert met karamelsaus. Krijg je al trek? Om te zorgen dat de gerechten van jouw voorkeur al klaarstaan vragen we je dit van tevoren aan ons door te geven. In het boekingsproces kun je het voor- en hoofdgerecht naar keuze doorgeven.

 

 

Parkeren

De beste parkeermogelijkheid is de naastgelegen Q-park Bolwerk. Deze parkeergarage bevindt zich op slechts één minuut loopafstand van het restaurant en is 24/7 geopend. 

 

Dit wil je toch niet missen?! Laat hieronder weten dat je meegaat. Wil je gezellig met een vriend of vriendin komen? Dat kan! Meld hem of haar  dan ook aan! Ze hoeven geen lid te zijn van opzoeknaarjou.nl of al eerder met Beter Uit op reis te zijn geweest. Er kunnen maximaal 70 deelnemers mee dus schrijf je snel in! Vol=vol!

Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief