Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Nazomer in Luxemburg

Zomer | Vakantiepark | Eigen vervoer

Dichtbij huis en toch in het buitenland. Met een midweek verblijf op ons vakantiepark Walsdorf in Luxemburg  bent u er echt helemaal uit! Samen met mede christenen maakt u verschillende uitstapjes in de omgeving. U verblijft in uw eigen mobile home waar u van alle gemakken voorzien bent. In de ochtend staat er in een gemeenschappelijke ruimte een heerlijk ontbijt klaar en ’s avonds een diner waarna u de gelegenheid heeft voor een goed gesprek. Ook dichtbij huis kunt u samen beleven, samen geloven met Beter-Uit!

 

De omgeving van Walsdorf is prachtig: omringd door bergen en groen. We maken een uitstapje naar de hoofdstad Luxemburg,  de nabij gelegen stad Vianden  met het gelijknamige kasteel, het Müllertal, ook wel Klein Zwitserland genoemd en maken we een tochtje per solarboot.

 

Highlights

Luxemburg stad

Oranje-Nassau kasteel van Vianden

Klein-Zwitserland

Programma

Dag 1 maandag 28 september: Nederland – Walsdorf

Met uw eigen auto rijdt u naar Walsdorf, vanaf Utrecht ca 3 ½ uur rijden. Bij aankomst wordt u verwelkomt door de beheerders Jeroen en Anisoara, en uw reisleider. In de avond verzorgt uw reisleider een samenkomst, waarna we kunnen genieten van het diner.

 

Dag 2, dinsdag 29 september: Luxemburg stad

Met de trein maken we een excursie naar de hoofdstad van Luxemburg. Onderweg geniet u van de prachtige omgeving (per auto naar treinstation). In Luxemburg bezoeken we uiteraard de ‘Chemin de La Corniche’ het mooiste balkon van Europa, gebouwd in de e 17e eeuw. U heeft een prachtig uitzicht over de stad. Ook bezoekt u de benedenstad met de historische gebouwen aan de rivier en natuurlijk slaan we het paleis van de Groot hertog en de kathedraal niet over.  In de middag heeft u tijd om de stad op eigen houtje te bezoeken: bezoekt u een van de vele musea of ga winkelen in het unieke centrum.

 

Dag 3, woensdag 30 september: Bourscheid en Esch sur Sure

Na het ontbijt rijden we naar de kasteelruïne van Bourscheid. Vanaf de ruïne heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Daarna rijden we door naar Esch sur Sure en maken we een tocht per solarboot over het stuwmeer. Heerlijk ontspannen van de prachtige omgeving genieten!

 

Dag 4, donderdag 1 oktober:  Vianden en het Müllerthal

We gaan de hele dag erop uit en beginnen in de stad Vianden waar we met de kabelbaan omhoog gaan. We wandelen via het kasteel weer terug naar het centrum. Het Kasteel van Vianden behoort aan het huis van Oranje-Nassau en is een prachtig romaans-gotische bouwwerk.

 

Hierna rijden we door naar het Müllerthal. Waarom dit natuurgebied Klein-Zwitserland genoemd wordt, ontdekt u al snel. We maken een wandeling naar de waterval. Op de terugweg naar Walsdorf stoppen we nog bij de zogenaamde Preekstoel; een bijzondere rotsformatie.

 

Dag 5, vrijdag 2 oktober: Walsdorf – Nederland

Aan deze mooie vakantie is helaas een einde gekomen.  Na het gezamenlijk ontbijt, neemt u afscheid van de groep en reist u op eigen gelegenheid terug naar Nederland.

 

Programmaonderdelen en volgorde zijn onder voorbehoud.

Accommodaties

Het Beter-Uit vakantiepark Walsdorf

De camping ligt in een groen dal van de Luxemburgse Ardennen. Veel natuur in de omgeving en het park...

Het Beter-Uit vakantiepark Walsdorf

De camping ligt in een groen dal van de Luxemburgse Ardennen. Veel natuur in de omgeving en het park zelf is ook ruim opgezet. De camping is goed onderhouden met veel groen en dwars over de camping loopt een beekje. Bij de receptie wordt u hartelijk ontvangen. Er is een parkwinkel, voetbalveld, een aquapool en tal van andere faciliteiten.

U verblijft in een mobile-home.

Vakantiepark Walsdorf houdt zich aan de Corona-maatregelen.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie

Inbegrepen:

  • Verblijf in mobile home
  • Ontbijt en diner
  • Excursies zoals beschreven
  • Beter-Uit Reisleider

Niet inbegrepen:

  • Reis naar en van Walsdorf
  • Vervoer naar activiteiten
  • Fooien
  • Lunches
  • Drankjes bij de maaltijden
  • Reserveringskosten 25,-

Overige informatie

 

De minimale groepsgrootte voor deze reis is 15 personen

 

Geldig identiteitsbewijs is verplicht

 

Vakantiepark Walsdorf houdt zich aan de Corona-maatregelen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief