Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Jongerenreis Israël

Wil jij graag in de voetsporen van de Heere Jezus treden? En ben je avontuurlijk ingesteld maar zoek je tegelijkertijd ook verdieping? Dan is de christelijke jongerenreis naar Israël waar je naar op zoek bent! Ontdek samen met andere christelijke leeftijdsgenoten het Beloofde Land.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Ontdek het land van de Bijbel
Waarschijnlijk ken je alle plaatsen in Israël van naam uit de Bijbel. Maar om het met eigen ogen te zien? Dat is natuurlijk helemaal geweldig! En die kans krijg je tijdens de veelzijdige jongerenreis naar Israël met Beter-Uit. We reizen vanuit het Bijbelse oogpunt, waardoor je dus de mogelijkheid krijgt om in de voetsporen van Jezus en zijn discipelen te treden. We zullen onder andere een bezoek brengen aan Kapernaüm, waar Jezus predikte. Ook bekijken we de kerk in Tabgha waar de broodvermenigvuldiging van Jezus plaats vond.

 

Op avontuur in Israël
Natuurlijk is er ook ruimte voor avontuur tijdens onze jongerenreis naar Israël. We zullen raften over de Jordaanrivier. En je hebt vast ook wel eens afgevraagd hoe het is om te dobberen in de Dode Zee. Deze unieke ervaring willen we natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Al met al zullen wij van Beter Uit ervoor zorgen dat Israël een bijzondere ervaring wordt, waardoor je het niet snel zult vergeten.

 

Jongerenreis Israël boeken
Jouw ultieme christelijke jongerenreis naar Israël boek je eenvoudig online bij Beter Uit! Geniet samen met andere christenen van een heerlijke vakantie om nooit te vergeten. Wil je op de hoogte blijven van het reisaanbod van Beter Uit? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief