Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Wintersport reizen voor jongeren

Ook dit jaar heeft Beter Uit weer van januari tot en met maart een afwisselend winter(sport)programma samengesteld; Faith & Fun in de sneeuw! Voor beginners en gevorderden, skiërs, wandelaars en langlaufers, avonturiers en après-skiërs. Kortom, voor ieder wat wils! Samen met jongeren op weg naar de sneeuw met uitzichten op majestueuze bergtoppen en machtige gletsjes in Oostenrijk, Finland en Zweden; die meer dan overtuigen van Gods wonderlijke schepping. En dat altijd met je vertrouwde Beter Uit reisleider.

 

Wintersport met Beter Uit; dat is meer dan vakantie! Samen geloven, samen beleven!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Een greep uit ons aanbod

In het aanbod van Beter Uit vind je diverse wintersportgebieden binnen Europa. Ga mee op expeditie naar Zweden waar we met onze sneeuwschoenen door de bossen trekken en lunchen rondom een kampvuur aan een bevroren meer. Of geniet van de uitgestrekte wildernis van Lapland en ervaar de pure rust en stilte. En natuurlijk verkennen we Lapland met de huskyslee geheel op traditionele wijze. Eindig de dag samen met de andere christenen in de sauna en geniet van het lekkere eten. Ook ontbreekt Oostenrijk niet binnen ons aanbod. Ga samen met andere christelijke jongeren mee op ski week en laat zien wat je allemaal op de latten kunt. Kortom, het aanbod is zeer divers waardoor je altijd wel een wintersportvakantie kunt vinden die het beste bij jou past!

 

Wintersport boeken?

Wil jij ook een toffe wintersport week beleven? En is geen berg te hoog voor jou? Boek dan vandaag nog een van onze jongeren wintersportvakanties eenvoudig online. Beter Uit regelt jouw vakantie tot in de puntjes, van aankomst tot je weer naar huis gaat. Samen met de reisleider en andere christelijke jongeren zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke tijd gaat worden.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief