Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Negev2
Reizen
voor singles

Christelijke singlereizen

Met de christelijke singlereizen van Beter Uit ga je samen met andere christelijke singles op reis en beleef je een onvergetelijke vakantie. Zo kun je in een ongedwongen sfeer kennis maken de andere christelijke singles en elkaar leren kennen tijdens een goed gesprek rondom een kampvuur bijvoorbeeld. Gezellig kletsen over alledaagse onderwerpen maar er is natuurlijk ook genoeg ruimte om stil te staan bij het geloof.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Diverse christelijke singlereizen

Met de single groepsreizen van Beter Uit kun je samen met andere christelijke singles verschillende bestemmingen over de hele wereld bezoeken. Zo vind je bij ons de single groepsreis naar Zuid-Afrika waar je op avontuurlijke safari gaat en misschien wel de Big Five spot in het Krugerpark! Maar ook voor hen die het wat dichter bij huis zoeken heeft Beter Uit een mooi aanbod. Wat dacht je van een zeilvakantie over de Waddenzee met andere christelijke singles? Ook heb je de keuze uit verschillende soorten singlevakanties. Zo kun je onder andere kiezen voor een actieve wintersport naar Oostenrijk of Frankrijk. Voor degenen die het wat rustiger aan willen doen is er de christelijke singlereis naar Israël waarbij je alle highlights van het land van de Bijbel ontdekt.

 

Boek jouw christelijke singlevakantie bij Beter Uit

Kun je niet wachten om andere christelijke singles te ontmoeten en een onvergetelijke vakantie te beleven? Boek jouw christelijke singlereis dan bij Beter Uit! Om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod single groepsreizen kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Samen geloven, samen beleven. Ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief