Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Christelijke singlereizen

Ben jij single en tussen de 25 en 60 jaar oud? Wil je ontspannen, even uit dagelijkse sleur en tijd voor jezelf? Wil je nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken? En wil je ook tijdens je vakantie op een ongedwongen manier een stuk verdieping en verrijking van je geloofsleven? Dan ben je bij Beter Uit aan het goede adres. Wij bieden vakanties met overtuiging, waarbij je op pad gaat met andere christelijke singles en samen allerlei activiteiten onderneemt en beleeft en waar ruimte is om stil te staan bij het geloof.

 

Samen naar het Beloofde Land om de voetsporen van Jezus te volgen. Of samen avontuurlijk en actief bezig zijn in Zweden en Oostenrijk. Relaxen in de zon in Griekenland en de Azoren. Of kennismaken met een andere cultuur, indrukwekkende natuur en duiken in de historie. Wat je wensen ook zijn, bij Beter Uit beleef je het samen.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Diverse christelijke singlereizen

Met de single groepsreizen van Beter Uit kun je samen met andere christelijke singles verschillende bestemmingen over de hele wereld bezoeken. Zo vind je bij ons de single groepsreis naar Zuid-Afrika waar je op avontuurlijke safari gaat en misschien wel de Big Five spot in het Krugerpark! Maar ook voor hen die het wat dichter bij huis zoeken heeft Beter Uit een mooi aanbod. Wat dacht je van een zeilvakantie over de Waddenzee met andere christelijke singles? Ook heb je de keuze uit verschillende soorten singlevakanties. Zo kun je onder andere kiezen voor een actieve wintersport naar Oostenrijk of Frankrijk. Voor degenen die het wat rustiger aan willen doen is er de christelijke singlereis naar Israël waarbij je alle highlights van het land van de Bijbel ontdekt.

 

Boek jouw christelijke singlevakantie bij Beter Uit

Kun je niet wachten om andere christelijke singles te ontmoeten en een onvergetelijke vakantie te beleven? Boek jouw christelijke singlereis dan bij Beter Uit! Om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod single groepsreizen kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Samen geloven, samen beleven. Ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief