Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Noord-Amerika

Christelijke reizen naar Noord-Amerika
Heb je altijd al gedroomd van een rondreis door Noord-Amerika? Bekijk het aanbod van Beter Uit en boek eenvoudig online. Samen met andere christenen zul je op unieke wijze het bijzondere Noord-Amerika ontdekken. Je kunt één specifiek land bezoeken, maar een combinatie van meerdere landen is natuurlijk ook mogelijk.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Diverse reizen naar Noord-Amerika
Kies deze zomer voor een groepsreis naar Noord-Amerika en ontdek Guatemala of Costa Rica. Guatemala is het land van de Maya’s, vulkanen, uitgestrekte kustlijnen en tropische jungles. Beklim de machtige Pacaya vulkaan. Maak kennis met de kleurrijke stad Antiqua. En misschien wel het hoogtepunt van de reis: Tikal. Dit was een van de grootste steden van de Maya’s. De restanten staan nog fier overeind in de dichtbegroeide jungle van Guatemala. Of misschien reis je liever mee naar Costa Rica om het Pura Vida gevoel van Midden-Amerika te bleven. Ga raften op de Rio Savegre, tokkelen van berg tot berg over rivieren en gigantische watervallen bij de vulkaan Arenal of surfen aan de Pacifische kust. Kortom, er valt genoeg te beleven in Noord-Amerika

 

Met Beter-Uit naar Noord-Amerika?
Waarom je voor Beter Uit zou kunnen kiezen? Met één van onze reizen naar Noord-Amerika leer je andere christenen kennen en staat het samen beleven en geloven centraal. Bovendien zijn onze routes zorgvuldig samengesteld en voorzien van goede faciliteiten. In ons aanbod vind je reizen voor verschillende interesses en leeftijden, waardoor je altijd wel iets vindt wat voldoet aan al jouw wensen. Bovendien heb je tijdens onze groepsreizen ook individuele vrijheid. En het is natuurlijk ook mogelijk om individueel op vakantie te gaan met Beter Uit, want uiteindelijk ontdek jij Noord-Amerika zoals jij dat graag zou willen. 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief