Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vakantie in Zweden

Zweden is een steeds populairder wordende vakantiebestemming en staat bekend om de ongerepte natuur. Bovendien is dit Scandinavische land zowel in de zomer als in de winter zeker de moeite waard. Zomers kun je hier heerlijk recreëren aan één van de vele prachtige meren en in de winter verandert het land in een magisch sneeuwlandschap. Met slechts 9 miljoen inwoners op een oppervlakte 11 keer zo groot als Nederland kun je hier optimaal genieten van de rust. Maar ook actievelingen komen hier aan hun trekken. Bij Beter Uit vind je daarom een mooi aanbod actieve christelijke vakanties naar Zweden.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Volop adrenaline

Voor degenen die niet graag stil willen zitten tijdens hun vakantie, zijn er de actieve groepsreizen naar Zweden van Beter Uit. Tijdens deze outdoor vakanties ben je omgeven door de adembenemende natuur en gaan we kanoën over de mooie meren, mountainbiken door de prachtige naaldbossen en hiken naar de top van de Lybergsnuppen. Aan het einde van de dag kun je heerlijk bijkomen in de hottub of in een houtgestookte sauna. Ook kun je afkoelen onder de watervallen. Kortom, wie op zoek is naar avontuur, zit met een actieve vakantie van Beter Uit helemaal goed!

 

Samen op vakantie

Het leuke van de groepsreizen van Beter Uit is dat je samen met andere christenen geniet van een onvergetelijke vakantie in Zweden. Overdag is er genoeg ruimte voor activiteiten en ’s avonds leer je je reisgenoten goed kennen tijdens mooie gesprekken rondom een kampvuur. Bij thuiskomst ben je niet alleen een mooie ervaring rijker, maar misschien ook een aantal nieuwe vrienden. Voor singles zijn er de speciale singlereizen naar Zweden waar je in ongedwongen sfeer in contact komt met andere christelijke singles.

 

Boek jouw vakantie bij Beter Uit

Kun je niet wachten om het prachtige Zweden te ontdekken? Boek dan snel jouw vakantie bij Beter Uit. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van ons actuele reisaanbod.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief