Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Naar Spanje met Beter Uit

Al jaren is Spanje een geliefde vakantiebestemming voor jong en oud. Een lekker klimaat, mooie badplaatsen langs de Costa’s, authentieke dorpjes en een heerlijke keuken maken Spanje tot een van de meest populaire vakantielanden. In Spanje kun je zowel terecht voor een rustige zonvakantie als voor een culturele stedentrip. Met een christelijke vakantie van Beter Uit beleef je Spanje op z’n best. Wij houden rekening met alle leeftijden. Zo kunnen jongeren kiezen voor een jongerenvakantie naar Spanje met verschillende excursies. Ook heb je de keuze uit verschillende groepsreizen. Kortom: met het brede aanbod christelijke vakanties van Beter Uit is er altijd een reis die aan jouw wensen voldoet.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Christelijke jongerenreizen naar Spanje

Bij Beter Uit hebben wij diverse groepsreizen naar Spanje in ons aanbod. Zo kun je samen met andere christenen het prachtige Spanje ontdekken. Bij thuiskomst heb je niet alleen een geweldige vakantie achter de rug, maar ben je wellicht ook een aantal vrienden rijker. Bij Beter Uit vind je groepsreizen naar verschillende bestemmingen en voor mensen met verschillende interesses. Zo is er de groepsreis voor jongeren van 16 t/m 25 jaar naar Blanes. Heerlijk bakken op het strand, meegaan op relaxcruise op een catamaran of een lekker dagje ontspannen in het waterpark Waterworld, het kan allemaal met de Young groepsreis.

 

Christelijke singlereizen naar Spanje

Ook voor singles zijn er diverse groepsreizen naar Spanje beschikbaar. Om de leeftijdsverschillen zo veel mogelijk te beperken zijn er Single reizen voor singles van 25 t/m 50 jaar en voor 50+ zijn er de Alleengaanden reizen. Ontmoet elkaar tijdens de gezamenlijke maaltijden, de verschillende excursies of de gezellige momenten op het terras of rondom een kampvuur. In een gezellige sfeer met elkaar praten over alledaagse onderwerpen, maar uiteraard ook over datgene dat ons allen bindt, namelijk het geloof.

 

Boek jouw vakantie naar Spanje online

Jouw ultieme christelijke vakantie naar Spanje boek je online bij Beter Uit! Geniet samen met andere christenen van een heerlijke vakantie om nooit te vergeten. Wil je op de hoogte blijven van het reisaanbod van Beter Uit? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief