Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vakanties naar Polen

Polen is de laatste jaren steeds meer in trek bij toeristen en dat is niet gek. Met maar liefst 23 natuurparken is Polen een land van prachtige en ongerepte natuur. Bovendien kun je in dit land tijdreizen tussen vroeger en nu. In de grote steden bevind je je in de hedendaagse tijd met de meest moderne gebouwen. Op het platteland waan je je terug in de tijd, waar het vervoer met paard en wagen de normaalste zaak van de wereld is. Voor een vakantie vol cultuur en natuur moet je dus zeker in Polen zijn. Bij Beter Uit vind je daarom een mooi reisaanbod vakanties naar Polen. Zo kun je samen met andere christenen dit mooie land ontdekken.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Ontdek Polen met de bus

Wanneer je voor een rondreis door Polen met de bus kiest, hoef je niets van dit mooie land te missen. Tijdens een groepsrondreis van Beter Uit ontdekken we alle hoogtepunten die Polen te bieden heeft. Je maakt onder andere kennis met de adembenemende natuur. Wat dacht je van een bezoek aan het Tatragebergte in het zuiden van het land op de grens van Slowakije. Dit is het kroonjuweel van het land waar je de mooiste ongerepte natuurlandschappen vindt. Ook het Mazurisch Merenplateau is zeker de moeite waard. Dit gebied strekt zich uit over een gebied van ongeveer 290 kilometer en telt meer dan 2000 meren. Uiteraard mag een bezoek aan Auschwitz niet ontbreken tijdens een rondreis door Polen. Bij enkele vakanties binnen ons reisaanbod is er de optie om een excursie naar dit indrukwekkende vernietigingskamp bij te boeken.

 

Stedentrips

Krakau is bij uitstek de mooiste stad van Polen met prachtige authentieke architectuur in de binnenstad. Daarnaast kun je hier uitstekend shoppen en vind je genoeg ontspanning. Verder zijn er ook nog andere Poolse steden die absoluut de moeite waard zijn. Daarom vind je bij Beter Uit mooie stedentrips naar Polen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons actuele reisaanbod.

 

Boek jouw vakantie naar Polen bij Beter Uit

Jouw vakantie naar Polen boek je natuurlijk eenvoudig bij Beter Uit. Je gehele reis wordt door ons georganiseerd zodat jij je verder nergens druk om hoeft te maken. Bovendien reis je met de groepsreizen samen met andere christenen. Zo ben je bij thuiskomst niet alleen een onvergetelijke ervaring rijker, maar heb je misschien ook een aantal nieuwe vrienden.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief