Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Op vakantie in Nederland

Om een onvergetelijke vakantie te beleven hoef je niet ver van huis. Ga mee op vakantie in Nederland met Beter Uit en ontdek wat ons mooie kikkerlandje allemaal te bieden heeft. In ons assortiment vind je verschillende christelijke vakanties naar alle delen van Nederland. Vier de kerst in het mooi Drenthe of kies voor een vaarvakantie door het Groene Hart. Met het veelzijdige aanbod van Beter Uit vind je altijd een christelijke vakantie in eigenland die bij jou past.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Christelijke vakanties Nederland

Ontmoet andere gelovigen met een christelijke vakantie in Nederland. ’s Avonds gesprekken voeren met andere christenen over het geloof of over alledaagse onderwerpen. Daarnaast beleef je een onvergetelijke tijd met elkaar en wie weet houd je een aantal nieuwe vrienden over aan je christelijke vakantie door Nederland!

 

Vaarvakanties Nederland

Binnen het aanbod christelijke vakanties van Beter Uit vind je een aantal gezellige vaarvakanties in Nederland. Vanaf het water ziet alles er altijd anders uit en heb je een totaal andere kijk op ons land. Zo kun je bij Beter Uit kiezen voor een vaarvakantie door Zeeland of door het Groene Hart. Of ontdek wat de Waddeneilanden te bieden hebben tijdens een zeilavontuur met de loungeklipper. De klipper is van alle gemakken voorzien zodat je optimaal kunt genieten tijdens deze vaarvakantie door Nederland!

 

Boek jouw christelijke vakantie in Nederland bij Beter Uit

Kun je niet wachten om op vakantie in Nederland te gaan en andere christenen te ontmoeten? Boek dan een christelijke groepsreis van Beter Uit. Door ons variërende aanbod is er altijd een vakantie die bij jou past. Wil je op de hoogte blijven van ons wisselende reisaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief