Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vakanties naar Malta

Een ideale bestemming voor een zonvakantie is Malta. Op Malta ben je hoe dan ook verzekerd van mooi weer. Daarnaast kun je op Malta proeven van diverse keukens. Italiaans, Grieks, Spaans en Turks, er is voor ieder wat wils. Ook valt er genoeg te beleven op dit mooie eiland. Dit alles maakt Malta een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. De vakanties naar Malta van Beter Uit zijn onderverdeeld in jongerenreizen, singlereizen en reizen voor alle leeftijden. Door ons diverse aanbod kunnen wij altijd aan de wensen van al onze klanten voldoen.

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Jongerenreizen naar Malta

Malta is een zonnig eiland waar veel te beleven valt, ideaal voor jongeren! Voor de actievelingen valt er genoeg te beleven op Malta. Ga mee op jeepsafari door de prachtige landschappen van Malta of maak een zeiltrip en ontdek het eiland vanaf het water. Bovendien staat Malta bekend om een adembenemend mooie onderwaterwereld waar je heerlijk kunt snorkelen. Ook op cultureel vlak heeft Malta veel te bieden. Lekker struinen door de smalle straatjes van de Middeleeuwse stad Mdina. Ook de oude tempel van Tarxien is een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Kortom: voor een jongerenvakantie met zon, cultuur en natuur moet je zeker op Malta zijn!

 

Singlereis Malta

Wil je samen met ander christelijke singles een heerlijke zonvakantie beleven? Dan is de singlereis naar Malta zeker iets voor jou! Gezellig met de groep activiteiten doen met de vele excursiemogelijkheden die Malta te bieden heeft. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een goed gesprek rondom een kampvuur over alledaagse onderwerpen en over het geloof. Zo leer je elkaar echt kennen. De singlereis is bedoeld voor singles tussen de 25 en 50 jaar.

 

Reizen voor alle leeftijden

Ook is er de vakantie voor alle leeftijden, waarbij iedereen van harte welkom is om bij de groep aan te sluiten. Tijdens deze rondreis ontmoet je andere christenen en zullen we samen op Malta de route volgen die apostel Paulus afgelegde van Kreta naar Italië. We bezoeken ook de haven op Sicilië waar de apostel aan land kwam en de plek waar hij gepreekt heeft. Ga mee en ontdek de rijke historie van Malta.

 

Blijf op de hoogte van ons reisaanbod

Houd onze site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van ons aanbod vakanties naar Malta. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan het laatste nieuws over alle vakanties van Beter Uit.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief