Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Reis naar Macedonië

Je hoeft niet de hele wereld over te vliegen om een heel bijzonder land te ontdekken. Macedonië, is de onontdekte parel van de Balkan. Indrukwekkende hoge bergen, beboste heuvels, helderblauwe meren en rivieren, een eeuwenoude cultuur, authentieke dorpjes en historische steden. Deze unieke bestemming ligt nog op geen 2,5 uur vliegen van Amsterdam en heeft alles in huis voor een onvergetelijke reis. Wij van Beter Uit weten dit als geen ander dus kijk snel naar ons aanbod.

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Christelijke vakanties naar Macedonië voor jong en oud
In het aanbod van Beter Uit vind je onder andere een prachtige rondreis door Macedonië voor jong en oud. Het landschap is prachtig en bestaat vooral uit bosrijk en berggebied die worden gekenmerkt door diepe kloven en valleien. Ook qua cultuur heeft Macedonië veel te bieden. Tijdens een rondreis met Beter Uit zal een bezoek aan authentieke dorpjes en afgelegen kloosters niet ontbreken. Verder kun je heerlijk zwemmen in het meer van Ohrid. Of huur een bootje en dobber lekker rond. Kortom, Macedonië heeft genoeg te bieden voor zowel jong als oud.

Christelijke jongerenreizen Macedonië
Bij Beter Uit vind je ook christelijke jongerenreizen naar Macedonië. Zo hebben wij onder andere jongerenreizen naar het populaire plaatsje Ohrid. Deze stad wordt ook wel het Jeruzalem van de Balkan genoemd, omdat je er ontelbare kloosters en kerken kunt vinden. Niet alleen qua cultuur is er veel te ontdekken, ook vind je er vele winkeltjes, restaurants en gezellige terrasjes. Verkoeling kun je zoeken in het prachtige meer van Ohrid. En wanneer de avond valt zijn er genoeg kroegjes en barretjes te vinden voor een gezellige afsluiting van de avond! Kortom, een jongerenreis naar Macedonie van Beter Uit heeft alles in huis wat je van een vakantie verwacht.

 

Het weer in Macedonië
Macedonie is één van de Balkan landen die niet aan zee ligt en kent een gematigd landklimaat. Het weer tijdens de zomermaanden is warm en droog. De temperatuur kan oplopen tot maar liefst 35 graden. De bergen zorgen ervoor dat de temperaturen worden gematigd, hierdoor zal je merken dat je soms te maken hebt met temperatuurschommelingen.

 

Macedonië vakantie boeken?
Twijfel niet langer en ga samen met andere christenen het prachtige Macedonië ontdekken! Een rondreis of jongerenreis naar Macedonië boek je eenvoudig online via Beter Uit. Als je op de hoogte wilt blijven van het reisaanbod van Beter Uit kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan het laatste nieuws over onze christelijke reizen naar diverse bestemmingen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief