Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Luxemburg een klein land, maar veel te bieden

Luxemburg is één van de kleinste landen van Europa, maar daardoor zeker niet minder interessant. Tijdens een vakantie naar Luxemburg zal je prachtige uitgestrekte bossen, rivieren en prachtige rotsachtige bergen tegenkomen. Het zal je dan ook niets verbazen dat dit land geliefd is bij vele wandelaars. Maar Luxemburg heeft nog veel meer te bieden. Ook vind je nog vele overblijfselen uit de Middeleeuwen, zoals kastelen en burchten. Voor een actieve vakantie vol cultuur en natuur is Luxemburg zeker een aanrader.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Wandelen in het Mullerthal
Tijdens een vakantie naar Luxemburg gaan we wandelen in de ongerepte natuur van het Mullerthal. Dit gebied staat ook wel bekend als het klein Zwitserland van Luxemburg. Het bergachtige landschap doet zich namelijk erg denken aan Zwitserland. We zullen tijdens het wandelen het Mullerthal pad volgen. Wanneer je liever niet wilt wandelen, dan kun je als alternatief een bezoek brengen aan het stadje Larochette. In deze stad vind je talloze restaurants, winkels en cafés.

 

Luxemburg stad

Luxemburg stad is charmant, historisch en zit boordevol met verassende bezienswaardigheden. Het is een relatief kleine stad, maar heeft een prachtig historisch centrum waar je je ogen kunt uitkijken. Midden in het centrum vind je bijvoorbeeld de Cathedrale Notre Dame. De kathedraal oogt misschien niet heel indrukwekkend vanaf de buitenkant. Maar zodra je binnenstapt zal je onder de indruk zijn van de prachtige plafonds en mooie glas-in-loodramen. Ook zijn het Groothertogelijk Paleis en het stadhuis een bezichtiging waard. Tijdens je vakantie naar Luxemburg kun je zelf de mooiste historische gebouwen bekijken tijdens een rondleiding door de stad.

 

Vakantie Luxemburg boek je met Beter Uit
Ben je enthousiast geworden over een vakantie naar Luxemburg? Bekijk dan het actuele aanbod van Beter Uit. Je vakantie naar Luxemburg boek je eenvoudig met Beter Uit. Het voordeel van Beter Uit is dat wij compleet georganiseerde reizen aanbieden, hierdoor hoef je zelf helemaal niets meer te regelen. Bovendien reis je bij ons samen met andere christenen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief