Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Kroatië

Kroatië is een prachtig vakantieland en dat is wat steeds meer mensen ontdekken. Dit veelzijdige land heeft veel te bieden, zo vind je er prachtige historische steden, mooie kustplaatsen en helderblauw zeewater. Bij Beter Uit boek je de leukste christelijke vakanties naar Kroatië!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Jongerenvakantie Kroatië
Kroatië heeft alle ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde jongerenvakantie. Met Beter Uit reizen we deze zomer af naar het levendige havenstadje Porec dat aan de westkant van het schiereiland Istrië ligt. Samen met andere christelijke jongeren gaan we erop uit om het oude centrum van de stad te bezoeken. Hier vind je prachtige stadspaleizen, straten uit de Romeinse tijd en historische stadsmuren en torens. Op de oude hoofdstraat van de stad is het altijd gezellig en er valt altijd wel iets te beleven. Verder vind je in Porec volop zon (maar liefst 10 uur per dag), zee en strand. En bovendien kun je er in de avond ook nog eens heerlijk eten. Wat wil je nog meer?

 

Het weer in Kroatië
Ongeacht met wat je gaat doen tijdens een vakantie in Kroatië: je wilt dat het weer goed is! Kroatië heeft een middellands zeeklimaat, waardoor het tijdens de zomermaanden heerlijk warm is en bovendien valt er bijna geen regen. Daarom vind je bij Beter Uit voornamelijk vakanties naar Kroatië tijdens de maanden juli en augustus.

 

Vakantie Kroatië boeken
Een vakantie naar Kroatië boek je eenvoudig via de website van Beter Uit. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Tijdens de actieve groepsreizen naar Kroatië zal je andere christenen leren kennen en samen een onvergetelijke tijd beleven. De reizen van Beter Uit worden zorgvuldig geselecteerd en het samen beleven en samen geloven staat centraal.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief