Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Italië

Italië staat bekend om de rijke cultuur en geschiedenis, het heerlijke eten, het temperament van de bevolking en de liefde voor mooie dingen. Met één van de christelijke reizen van Beter Uit beleef je Italië op z’n best. Omdat Italië zo’n populaire vakantiebestemming is, hebben wij een breed aanbod christelijke reizen naar dit prachtige land. Zo houden we ook rekening met alle leeftijden. Er is bijvoorbeeld speciaal voor jongeren een groepsreis waarmee je de hoogtepunten van Italië bezoekt samen met andere christelijke jongeren. Hierdoor is er dus altijd een passende reis voor iedereen.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Christelijke groepsreizen Italië

Binnen het aanbod hebben wij een aantal leuke groepsreizen naar Italië. Zo kun je contact leggen met andere christenen en samen het prachtige Italië ontdekken. Bovendien heb je de keuze uit rondreizen met de bus of groepsreizen vanuit één hotel. Met een rondreis bezoek je meerdere steden en kun je veel van het land zien. Wil je liever een vakantie vanuit één hotel? Ook dan zit je goed bij Beter Uit. Kies bijvoorbeeld voor de groepsreis naar Cattolica waar je de hele vakantie in één hotel verblijft zodat je tijdens je vakantie niet hoeft te reizen.

 

Italiaanse sfeer proeven
Voor de liefhebbers van een strandvakantie hebben we een leuke groepsreis naar de badplaats Cattolica. Deze badplaats ligt aan de kust van de Adriatische Zee met helderblauw water dat uitnodigt om een verkoelende duik te nemen. Verder geven de vrolijk gekleurde strandstoelen en parasols het ultieme vakantiegevoel. Je kunt er nog echt de Italiaanse sfeer proeven en de zon schijnt er volop. Naast relaxen op het strand is er ook genoeg te zien. Slenter door de smalle straatjes en bekijk de dansende fonteinen op het plein in het centrum. Proef de lokale producten op de markt en vergeet dan vooral niet de lekkernij Miacetto te proeven. Ook is het mogelijk om de beroemde steden als Ravenna en Urbino te bezoeken. Kortom, ga gezellig mee en ontdek het allemaal zelf!


Boek een christelijke reis naar Italië bij Beter Uit

Kun je niet wachten om het prachtige Italië op een unieke manier mee te maken? Boek dan een van de christelijke reizen van Beter Uit. Sommige reizen hebben ‘gegarandeerd vertrek’ zodat je hoe dan ook verzekerd bent van een heerlijke vakantie. Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod christelijke reizen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief