Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

IJS_shutterstock_143385868
IJsland

Christelijke vakantie IJsland

Voor wie denkt dat IJsland alleen maar uit ijs bestaat heeft het mis! Tijdens een christelijke vakantie naar IJsland zul je je verbazen over de verschillende indrukwekkende landschappen en de spectaculaire natuurverschijnselen die het land te bieden heeft. Je vindt in IJsland prachtige watervallen, maar ook spuwende vulkanen, kokende poeltjes, gladde gletsjers en nog veel meer. Binnen het aanbod van Beter Uit vind je prachtige georganiseerde groepsrondreizen door IJsland waar je samen met andere christenen kunt genieten van een onvergetelijke tijd!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Bezienswaardigheden in IJsland

Tijdens een vakantie naar IJsland zullen we verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Zo mag een bezoek aan de Blue Lagoon zeker niet ontbreken. Dit is een natuurlijke warmwaterbron waar een spa omheen is gebouwd. Met een temperatuur van rond de 90 graden is het in de winter ook heerlijk zwemmen in de Blue Lagoon. Het water heeft een bijzonder lichtblauwe kleur, dankzij de mineralen die in het water aanwezig zijn. Ook is een prachtige wandeling naar de watervallen en door de lavagrotten zeker de moeite waard. Waan je door de ondergrondse wereld van een lavagrot. In een lavagrot kun je nog ervaren wat absolute duisternis is en ook kun je genieten van prachtige natuurlijke ijsculpturen.

 

Boek IJsland vakantie online

Kun je niet wachten om samen met andere christenen een prachtige vakantie in IJsland te beleven? Boek dan snel een van de reizen naar Beter Uit. Als je op de hoogte wilt blijven van ons actuele reisaanbod, dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan het laatste nieuws over onze christelijke reizen naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief