Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ierland (2)
Ierland

Christelijke vakantie naar Ierland

Een van de mooiste en ruigste bestemmingen van Europa is toch wel Ierland! Je vindt er onder andere prachtige groene heuvels met klooster ruïnes, woeste kustlijnen, heldere riviertjes en schilderachtige baaien. Beter Uit heeft een leuk aanbod christelijke reizen naar Ierland. Ga mee op actieve groepsreis en ontdek zelf de prachtige natuur en cultuur van het land.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Actieve vakantie Ierland
Ierland is het land om lekker actief te zijn. Daarom bieden wij van Beter Uit actieve groepsreizen speciaal voor christenen. Tijdens een actieve groepsreis zal je samen geloven en samen Ierland beleven. Trek je wandelschoenen aan om langs de spectaculaire bergen en valleien te wandelen. Verder vind je in Ierland groene heuvels met prachtige klooster ruïnes. Geniet samen met andere christenen van de stilte om je heen. Wil je meer uitdaging? Ook kun je er volop mountainbiken, rotsklimmen, abseilen en surfen.

 

De beste reistijd
Ierland kent een mild en gelijkmatig zeeklimaat, dankzij de warme golfstroom zal het er nooit extreem warm of koud worden. Kenmerken voor het klimaat is haar veranderlijkheid, maar ondanks de regen en bewolking kent het klimaat ook lange periodes met zonneschijn. De beste reistijd is van mei tot en met augustus. In juli en augustus is de temperatuur gemiddeld 20 graden.

 

Ierland vakantie boeken?
Wanneer je voor Beter Uit kiest, dan zorgen wij ervoor dat jouw vakantie tot in de puntjes is geregeld. Ben je enthousiast geworden over een actieve groepsreis door Ierland? Twijfel dan niet langer en boek vandaag nog eenvoudig via Beter Uit. Tijdens de groepsreis kom je in contact met andere christenen en zal je op een actieve manier het land ontdekken.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief