Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Griekenland

Griekenland is één van de meest populaire vakantiebestemmingen. Naast de altijd schijnende zon en de blauwe zee, is Griekenland een waar openluchtmuseum waar cultuur en historie gewoon op straat te vinden zijn. Het is het land met een Bijbelse geschiedenis; waar de Apostel Paulus een aantal christelijke gemeenten heeft gesticht.  Beter Uit biedt voor ieder wat wils. Er is voldoende keuze. Maar altijd: samen met christenen in vertrouwde sfeer genieten. Samen geloven, samen beleven.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Christelijke reizen naar Kreta voor jong en oud

Kreta is met uitstek het meest populaire vakantie-eiland van Griekenland. Deze status heeft het te danken aan de veelzijdigheid. Zo heeft het eiland populaire jongerenbestemmingen. Daarnaast heeft het eiland prachtige natuur en afgelegen pittoreske bergdorpjes. Deze diversiteit maakt Kreta geliefd onder jong en oud.

 

Christelijke jongerenreizen Griekenland

Bij Beter Uit vind je christelijke jongerenreizen naar Griekenland. Zo hebben wij onder andere jongerenreizen naar Corfu en Kreta. Corfu is het noordelijkst gelegen Ionische eiland en ligt op nog geen twee kilometer afstand van Albanië. Dit Griekse eiland staat bekend om haar groene natuur en pittoreske dorpjes. Naast de adembenemend mooie natuur biedt dit eiland vele excursiemogelijkheden. Dit maakt Corfu tot een zeer populaire vakantiebestemming onder jongeren. Beter Uit heeft een 8-daagse reis om dit mooie Griekse eiland te ontdekken. Vind je acht dagen te kort? Dan kun je ook kiezen voor een 15-daagse christelijke jongerenreis.

 

Actieve christelijke groepsreizen Griekenland

Beter Uit heeft voor de actievelingen een mooi aanbod. Zo kun je voor een actieve groepsreis kiezen waarbij we wandelend de ‘groene tuin’ van Griekenland ontdekken, Chalkidiki. Geniet van witte stranden, de blauwe zee, mooie dennenbossen en traditionele dorpen. Daarnaast kun je het mooie eiland Kreta ook ontdekken vanaf het water met een actieve christelijke groepsreis. Hierbij zeilen we langs de kust van het grootste Griekse eiland. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om de mooie Griekse havenplaatsen te bezichtigen.

 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Kun je niet wachten om samen met andere christenen het mooie Griekenland te ontdekken? Boek dan snel een van de reizen van Beter Uit. Als je op de hoogte wilt blijven van het reisaanbod van Beter Uit kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvang dan het laatste nieuws over onze christelijke reizen naar diverse bestemmingen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief