Bij Beter Uit ben je altijd beter uit!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

149-GR-shutterstock_207280774
Griekenland

Griekenland

Griekenland is één van de meest populaire zonvakantiebestemmingen. Je vindt hier zon, zee en cultuur. Beter Uit beseft dit als geen ander en heeft daarom een breed aanbod aan christelijke reizen naar Griekenland. Wij houden rekening met alle leeftijden en verschillende interesses. Met vakanties naar de populaire bestemmingen Corfu, Kreta, Zakynthos en Chalkidiki zit er hoe dan ook een christelijke zonvakantie voor jou bij!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Christelijke reizen naar Kreta voor jong en oud

Kreta is met uitstek het meest populaire vakantie-eiland van Griekenland. Deze status heeft het te danken aan de veelzijdigheid. Zo heeft het eiland populaire jongerenbestemmingen. Daarnaast heeft het eiland prachtige natuur en afgelegen pittoreske bergdorpjes. Deze diversiteit maakt Kreta geliefd onder jong en oud.

 

Christelijke jongerenreizen Griekenland

Bij Beter Uit vind je christelijke jongerenreizen naar Griekenland. Zo hebben wij onder andere jongerenreizen naar Corfu en Kreta. Corfu is het noordelijkst gelegen Ionische eiland en ligt op nog geen twee kilometer afstand van Albanië. Dit Griekse eiland staat bekend om haar groene natuur en pittoreske dorpjes. Naast de adembenemend mooie natuur biedt dit eiland vele excursiemogelijkheden. Dit maakt Corfu tot een zeer populaire vakantiebestemming onder jongeren. Beter Uit heeft een 8-daagse reis om dit mooie Griekse eiland te ontdekken. Vind je acht dagen te kort? Dan kun je ook kiezen voor een 15-daagse christelijke jongerenreis.

 

Actieve christelijke groepsreizen Griekenland

Beter Uit heeft voor de actievelingen een mooi aanbod. Zo kun je voor een actieve groepsreis kiezen waarbij we wandelend de ‘groene tuin’ van Griekenland ontdekken, Chalkidiki. Geniet van witte stranden, de blauwe zee, mooie dennenbossen en traditionele dorpen. Daarnaast kun je het mooie eiland Kreta ook ontdekken vanaf het water met een actieve christelijke groepsreis. Hierbij zeilen we langs de kust van het grootste Griekse eiland. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om de mooie Griekse havenplaatsen te bezichtigen.

 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Kun je niet wachten om samen met andere christenen het mooie Griekenland te ontdekken? Boek dan snel een van de reizen van Beter Uit. Als je op de hoogte wilt blijven van het reisaanbod van Beter Uit kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvang dan het laatste nieuws over onze christelijke reizen naar diverse bestemmingen.

Bij Beter Uit ben je altijd beter uit!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief