Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Samen zingen in de Franse Dordogne o.l.v. Peter Burger en Jan Quintus Zwart

Groepsreis vanuit één hotel | Koorreis | Busreis

Wegens het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een zangreis naar de Franse Dordogne. Een prachtige streek in het zuidwesten van Frankrijk. We verblijven op het mooie vakantiepark “La Draille” van Beter-uit. De vriendelijke en behulpzame beheerders Alex en Sonja Cuppens zullen er weer voor zorgen dat het ons aan niets ontbreekt.

Het programma

Reis mee naar de geliefde vakantiebestemming de Franse Dordogne. De streek staat bekend om zijn middeleeuwse steden, sfeervolle dorpen en de rivier de Dordogne. Samen zingen we in verschillende kerken en we bezoeken onder andere de vestingstad Rocamadour en de grotten De Lacave. We genieten deze week van een mooie culturele reis met mooie samenzangmomenten in Franse kerken.

 

Dag 1, vrijdag 23 september 2016: Nederland – vakantiepark La Draille

’s Morgens vertrekken we richting La Draille. Na een heerlijke kop koffie (niet inbegrepen) vervolgen we onze reis door België naar Frankrijk. Ook stoppen we onderweg bij een restaurant voor een diner. Vervolgens rijden we verder zuidwaarts, waarna we laat in de avond aankomen op het vakantiepark La Draille waar we de komende 5 nachten verblijven. Na het uitreiken van de sleutels kunt u naar uw eigen bungalow gaan en tot rust komen of u kunt een drankje halen bij de bar.

 

Dag 2, zaterdag 24 september 2016: Grotten De Lacave – Souillac

Vandaag staan de grotten van De Lacave op het programma. Met een elektrische trein en lift bereiken we de grotten met druipstenen, (meer dan 10 verschillende grotten). In de middag bezoeken we Souillac. Interessant om te bekijken is het oude klooster, de kloosterkerk Sainte-Marie en de abdij. Voordat we terugkeren naar onze bungalows op het park zingen we gezamenlijk verschillende liederen in de kerk van Souillac.

 

Dag 3, zondag 25 september 2016

Vandaag hebben we een rustige dag met in de ochtend een kerkdienst in Borrèze o.l.v. Ds H. Samson.

In de avond een sing-in op het park.

 

Dag 4, maandag 26 september 2016

Een rit door de Dordogne brengt ons naar Rocamadour, één van de meest bezochte bedevaartsplaatsen van Frankrijk. Deze vestingstad is tegen een rotshelling gebouwd en heeft leuke winkels. Geniet op een terras of neem een kijkje in de kerk.

 

Dag 5, dinsdag 27 september 2016

We vertrekken richting Cahors. Cahors is de hoofdstad van het departement Lot. De stad ligt in een meander van de rivier de Lot en is bijna volledig omgeven door water. Vandaag is de stad vooral bekend als het centrum van de beroemde AOC Cahorswijn en als toeristische trekpleister.

In de middag maken we een boottocht over de rivier de Lot.

 

Dag 6, woensdag 28 september 2016

We vertrekken richting Sarlat-la-Canéda voor een typische Franse markt. De stad lijkt net een openluchtmuseum met oude huizen en straatjes. Wandel over de markt waar u kunt genieten van de Franse streekproducten. Ook zullen we samen zingen in de plaatselijke kerk.

 

Dag 7, donderdag 29 september 2016

Onze reis zit er weer op. Na het ontbijt laden we de koffers in de bus en rijden we terug naar Nederland. We eindigen de reis met een gezamenlijk afscheidsdiner, waarna we weer aankomen op onze opstapplaats.

 

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden)

Accommodaties

Vakantiepark La Draille

La Draille is al 15 jaar een zeer geliefd Beter-uit park en veel gezinnen hebben inmiddels hun...

Vakantiepark La Draille

La Draille is al 15 jaar een zeer geliefd Beter-uit park en veel gezinnen hebben inmiddels hun vakantie op het park geboekt. De gastvrijheid, de vele faciliteiten en het grote aanbod aan gratis recreatiewerk wordt hoog gewaardeerd. Het zonnige park ligt in een geliefd deel van Frankrijk: de subtropische Dordogne. Vanuit La Draille ontdekt u Frankrijk!

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie Samen zingen in de Franse Dordogne

Inbegrepen

 • Verblijf op La Draille op basis van volpension
 • Diner op heen- en terugreis
 • Excursies
 • Vervoer per luxe touringcar (dubbeldekker, comfort class)
 • Liederenbundel en verdere muziek
 • Muzikale begeleiding Peter Burger en Jan Quintus Zwart
 • Reisbegeleiding door Leo Vroegindeweij

Niet inbegrepen

 • Lunch op heenreis

 • Verzekeringen
 • Persoonlijk uitgaven

 • 30,- administratiekosten

   

U verblijft op ons vakantiepark La Draille in een accommodatie op basis van 2 personen. Accommodaties voor alleengebruik of met 3 personen zijn slechts zeer beperkt beschikbaar en alleen telefonisch aan te vragen via (088) 3100 500. 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief