Bij Beter Uit ben je altijd beter uit!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

JTM_2935
Finland
shutterstock_130157045
Finland

Christelijke vakantie naar Finland

Voor de echte avonturiers is een reis naar Finland de ultieme uitdaging. Finland staat bekend om haar adembenemend mooie en ruige natuur met vele meren. Met een gematigd landklimaat in het zuiden en een toendraklimaat in het noorden van het land kunnen de winters in Finland streng zijn. Door de droge lucht is de kou goed te verdragen. Ontdek wat dit prachtige land te bieden heeft met een vakantie naar Finland van Beter Uit. Ga mee op groepsreis en beleef samen met andere christenen een onvergetelijke vakantie.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Actieve vakantie naar Finland

De actievelingen komen zeker aan hun trekken bij Beter Uit met de actieve groepsreis voor singles naar Fins Lapland. Stap in een met sneeuw bedekte wereld en waan jezelf in een sprookje! Geniet van de prachtig wijd uitgestrekte wildernis in het noorden van Finland. Met tal van unieke activiteiten hoef je je geen dag te vervelen. Trek er op uit met rendieren, husky’s en sneeuwscooters of bind de skilatten of sneeuwschoenen onder. Naast al deze leuke activiteiten is er ook genoeg ruimte om stil te staan bij het geloof. Ontspan totaal in de sauna en geniet ’s avonds bij een kampvuur van de met sterren verlichte hemel. Ook heb je een grote kans het Noorderlicht te zien. Dit prachtige natuurverschijnsel moet je een keer gezien hebben! Boek daarom snel deze onvergetelijke vakantie naar Finland bij Beter Uit.

 

Blijf op de hoogte ons reisaanbod

Kun je niet wachten om op vakantie naar Finland te gaan? Boek dan snel een groepsreis naar dit prachtige land. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van ons reisaanbod.

Bij Beter Uit ben je altijd beter uit!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief