Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Sri Lanka

In de Indische Oceaan ligt het prachtige tropische eiland Sri Lanka. Ondanks de kleine oppervlakte van dit eiland valt er veel te zien. Zo vind je er prachtige oude boeddhistische tempels, groen beboste natuurgebieden, theeplantages, rijstvelden en hagelwitte stranden. Kortom, Sri Lanka biedt de juiste ingrediënten voor een vakantie om nooit te vergeten. Bij Beter Uit vind je een leuk aanbod aan reizen naar Sri Lanka, waarbij je de mooiste highlights te zien krijgt.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

De culturele driehoek van Sri Lanka
In Sri Lanka is ontzettend veel te zien en de meeste highlights liggen in de zogenoemde ‘culturele driehoek’. Deze driehoek wordt gevormd door de steden Anuradhapura, Dambulla en Polonnaruwa. In de stad Dambulla kun je een prachtige rots tempel bekijken. Hier vind je onder andere indrukwekkende muurschilderingen en Boeddhabeelden. Iets verderop vind je plaatsje Sigiriya, waar we de Sigiriya Rock Fortress bekijken. Deze grote rots staat op de Werelderfgoedlijst van UNESO. Ook mag tijdens een rondreis naar Sri Lanka een bezoek aan Galle niet ontbreken. Hier vind je het Galle Fort dat in de koloniale tijd door Nederlanders is gebouwd. Kortom, er zijn volop bijzondere highlights te vinden in Sri Lanka en dat zorgt ervoor dat je tijdens je rondreis een onvergetelijke tijd zult beleven

 

Sri Lanka rondreis online boeken
Ben je enthousiast geworden over de rondreis naar Sri Lanka? Boek dan vandaag nog eenvoudig online via Beter Uit. Zit de juiste rondreis er nog niet tussen? Hou onze website goed in de gaten, want wij vullen ons aanbod regelmatig aan. Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief