Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Jordanië

Jordanië is een zeer divers land met een rijke geschiedenis en vele historische hoogtepunten. Vele verhalen uit het Oude Testament hebben in Jordanië plaatsgevonden. Dit land is dus zeker de moeite waard om te bezoeken en daarom vind je bij Beter Uit een breed aanbod vakanties naar Jordanië. Met een rondreis zie je alle bezienswaardigheden van het land en ontmoet je andere christenen. Samen beleef je een onvergetelijke vakantie en wie weet ben je bij thuiskomst een aantal vrienden rijker!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Bezienswaardigheden Jordanië

Wanneer je op vakantie naar Jordanië gaat, mag een bezoek aan de historische stad Petra niet ontbreken. Petra is gerust een van de wereldwonderen te noemen doordat de stad grotendeels uit de rotsen is uitgehakt. Na een indrukwekkende wandeling door de kloof bereik je het bekendste monument van Petra, de Khazneh (schatkamer). Dit is een 40 meter hoog monument dat uitgehakt is in de rotsen en wat als graftempel diende. Tijdens de rondreizen door Jordanië is er uiteraard voldoende tijd om de wonderen van deze stad te ontdekken. Ook mag je tijdens een vakantie naar Jordanië de Dode Zee niet overslaan. De Dode Zee ligt op maar liefst 400 meter onder zeeniveau tussen Israël en Jordanië. Het water ervan is zo zout dat je er gewoon op blijft drijven, werkelijk een unieke ervaring!

 

Vakantie Jordanië boeken

Bij Beter Uit boek je je favoriete rondreis door Jordanië eenvoudig online. Kies voor de rondreis Jordanië met gegarandeerd vertrek zodat je zeker bent van je vakantie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele reisaanbod!

 

Samen geloven, samen beleven. Ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief