Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Het land van de Bijbel

Wat uiteraard niet mag ontbreken in het reisaanbod van een christelijke reisorganisatie, zijn de reizen naar Israël: het land van de Bijbel. Ontmoet de inwoners van Israël en bezoek de vele Bijbelse plaatsen. Ons aanbod heeft voor ieder wat wils. Van een cultuur of natuurreis tot een stedentrip Jeruzalem en van een strandvakantie in Netanya tot jongerenreizen en singlereizen. Wil je meer weten over het land? Klik hier voor reisinformatie over Israël.

 

Samen met je familie of vriendengroep op eigen gelegenheid Israël ontdekken? Dat kan met de fly-drives of private guided tours van Beter Uit!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Rondreis Israël

Ga mee op rondreis door Israël en bezoek de vele bezienswaardigheden die het Beloofde Land te bieden heeft. Een bijzondere ervaring waarbij je samen met christelijke reisgenoten plaatsen bezoekt, die je vaak van naam goed kent. Ontdek tijdens een rondreis door Israël onder andere de Oude en Nieuwe Stad in Jeruzalem, Bethlehem, de Dode Zee en maak kennis met de Israëlische bevolking. Ook kun je kiezen voor een rondreis Israël – Jordanië. Deze bijzondere rondreis combineert de hoogtepunten van beide landen waarbij een bezoek aan het imposante Petra en de kloof de Siq niet kan ontbreken.

 

Boek je reis naar Israël bij Beter Uit

Door het brede aanbod Israël reizen vind je bij Beter Uit altijd een vakantie die bij jouw wensen past. Boek je reis bij Beter Uit en beleef samen met andere christenen een onvergetelijke tijd in het Beloofde Land. Tijdens de groepsreizen staat het geloof centraal en is er genoeg ruimte voor een goed gesprek met elkaar over alledaagse onderwerpen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief