Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Zuid-Afrika

Het meest zuidelijke land van Afrika, vol met mooie natuur en cultuur. Ga op safari, maak een stadstour of ga mee op een tocht naar Robbeneiland. Geniet van het warme klimaat en de aardige bevolking van Zuid-Afrika. Een bezoek aan het meest bekende natuurpark van Zuid-Afrika mag uiteraard niet ontbreken. Grote kans dat jij in het Krugerpark de Big Five spot. Olifanten, leeuwen, luipaarden, neushoorns en buffels in het wild zien, wie wil dat nou niet? Ga samen met andere christenen mee op rondreis met Beter Uit en laat je verrassen door alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Veelzijdig Zuid-Afrika

De diversiteit in flora en fauna van Zuid-Afrika is oneindig. Waggelende pinguïns bekijken op Boulders Beach tot de grote Big Five spotten tijdens een jeep-tour, in Zuid-Afrika kan het allemaal. Daarnaast heeft het land uitgestrekte savannes waar je indrukwekkende safari’s kunt maken en ruige bergen met overweldigende uitzichten. Door deze veelzijdigheid wordt Zuid-Afrika ook wel de wereld in één land genoemd.

 

Rondreis Zuid-Afrika

Voor de echte avonturier staat een rondreis naar Zuid-Afrika zeker op de bucket list. Bij Beter Uit vind je groepsrondreizen voor verschillende doelgroepen. Speciaal voor jongeren hebben wij de rondreis Young samengesteld. We maken een avontuurlijke rondreis in een Overland truck en overnachten in tenten om zo het ultieme survival gevoel te ervaren. Wil je samen met andere singles het prachtige Zuid-Afrika ontdekken? Kies dan voor de Single groepsrondreis. Ontmoet andere christelijke singles tijdens deze onvergetelijke reis door Zuid-Afrika. Wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin Zuid-Afrika wilt verkennen is de rondreis voor alle leeftijden een geschikte keuze. In negentien dagen gaan we langs alle hoogtepunten van dit overweldigende land.

 

Boek je rondreis bij Beter Uit

Kun je niet wachten om een rondreis door Zuid-Afrika te maken? Boek dan snel bij Beter Uit. Door ons diverse aanbod reizen is er altijd een vakantie die bij jou past, maar wees snel want vol = vol. Om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief