Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Rondreis door Namibië

Ben je gek op uitgestrekte woestijnen, hoge zandduinen en wil je wilde dieren kunnen spotten? Dan is een rondreis door Namibië waar jij naar op zoek bent! In het aanbod van Beter Uit vind je compleet verzorgde rondreizen naar Namibië. Ontdek welke reis het beste bij jou past en boek vandaag nog eenvoudig online.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

 

Bezienswaardigheden Namibië 

Tijdens een rondreis door Namibië breng je een bezoek aan de Sossusvlei. Deze klei-vallei ligt in het Namibwoestijn gebied en staat bekend om haar prachtige hoge zandduinen. Door de opkomst van de zon verkleuren de zandduinen van geelbruin naar oranje naar dieprood. Ook zal je meegenomen worden naar de Fish River Canyon. Dit is een indrukwekkende kloof waar je een prachtig weids uitzicht hebt en ook vind je er nog indrukwekkende verlaten gebieden. Natuurlijk mag een safari ook niet ontbreken wanneer je in Namibië bent. Tijdens de safari in het Etosha National park zullen we zoeken naar olifanten, zebra’s, cheeta’s, leeuwen en nog veel meer wilde dieren. En wie weet heb je het geluk en tref je de zeldzame zwarte neushoorn!

 

Beste reistijd Namibië
Wanneer je op reis gaat, dan wil je natuurlijk goed weer hebben. De beste reistijd voor Namibië is van oktober tot half december. De temperatuur schommelt dan tussen de 25 en 40 graden, afhankelijk van welke plek je bent. Ook heb je haast geen last van regen. Een bijkomend voordeel is dat er op dat moment ook geen schoolvakanties zijn in Namibië.

 

Complete Afrika ervaring?
Een rondreis door Namibië is perfect te combineren met andere landen. Daarom bieden wij van Beter Uit ook gecombineerde reizen naar Afrika aan. Op dit moment bieden wij een prachtige reis aan van 23 dagen door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Dit is een avontuurlijke reis in een Overland truck en we zullen overnachten in tenten, waardoor je het ultieme Afrika gevoel zult beleven.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief