Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Gambia

Wie aan een zonvakantie denkt, denkt niet snel aan Gambia. Toch is dit land een zeer populaire vakantiebestemming. Dankzij de prachtige kustlijn met exotische stranden en de vriendelijke bevolking kiezen steeds meer mensen voor een vakantie naar Gambia. Logisch dus dat het land ook wel bekend staat als ‘the Smiling Coast of Africa’. Bij Beter Uit vind je een mooi aanbod vakanties naar Gambia, dus wacht niet en boek die heerlijke zonvakantie! In slechts 6 uur vliegen bevind je je al in een tropisch vakantieparadijs met een heerlijke cocktail in de hand. Geniet samen met andere christenen van een onvergetelijke vakantie in dit veelzijdige land!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Bezienswaardigheden Gambia

Gambia is het kleinste land van Afrika en grenst aan Senegal. De Gambia-rivier is een belangrijke trekpleister en stroomt over de gehele lengte van het land en mondt uit in de Atlantische Oceaan. Een boottocht over deze rivier is zeker de moeite waard. Je waant je door de mangrovebossen en spot de mooiste vogelsoorten en misschien ook wel krokodillen en nijlpaarden. Wat ook niet mag ontbreken tijdens een vakantie naar Gambia is een bezoek aan de hoofdstad Banjul. Op de drukke markten ben je aan het juiste adres voor diverse houtsnijwerken, kleurrijke kleden en heerlijke Gambiaanse gerechten. Ook vind je hier leuke souvenirs om mee te nemen voor het thuisfront. Daarnaast kom je hier gemakkelijk in contact met de vriendelijke bevolking. De officiële taal is Engels dus een gesprek is eenvoudig aan te knopen.

 

Vakantie Gambia boeken

Kun je niet wachten om op vakantie naar Gambia te gaan en zie jij jezelf al zitten op het strand met een cocktail? Boek dan snel een christelijke vakantie naar ‘the Smiling Coast of Africa’ bij Beter Uit. Geniet samen met andere christenen van een heerlijke zonvakantie in dit Afrikaanse paradijs. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Beter Uit en blijf op de hoogte van ons actuele reisaanbod.

 

Samen geloven, samen beleven. Ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief