Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

De gezelligste busreizen

Stap in en ontdek de mooiste plekken binnen Europa met een busreis van Beter Uit. Een busreis van Beter Uit is genieten van het begin tot het eind! Uw vakantie begint al zodra u de bus instapt. Iedereen is in een vakantiestemming en u zult een onvergetelijke reis beleven dankzij de service van de altijd vriendelijke en behulpzame chauffeurs, de comfortabele touringcars in uitstekende conditie, het lekkere kopje koffie onderweg en het heerlijke meergangen afscheidsdiner aan het einde van de busreis. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u alle hoogtepunten en bezienswaardigheden te zien krijgt en zijn we continue op zoek om voor u de leukste excursies en uitstapjes te selecteren. Ontmoet medegelovigen en beleef samen een busvakantie om nooit te vergeten!

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
Even voorstellen: Chauffeur Johan Bok
Even voorstellen: Chauffeur Johan Bok

"Vanaf de eerste dag zijn we al een grote familie en ook blijvende vriendschappen zijn er door de jaren heen ontstaan. De goede contacten met de groep en de samenwerking met de reisleiders heb ik op...

Beweging in de bus
Beweging in de bus

Bij een lange busreis is het mogelijk dat je last krijgt van spieren of gewrichten. Met enkele eenvoudige oefeningen is dit al te voorkomen!

Met een busreis zie je meer

Vanuit de bus kun je genieten van prachtige omgevingen en landschappen die je anders niet zou zien. Dat is het grote voordeel van een vakantie met de bus. Daarnaast vertelt de chauffeur tijdens de busreis van alles over het land of gebied. Hierdoor is de busvakantie dus ook nog eens erg leerzaam en informatief. Bovendien geniet u van veel comfort als u op vakantie gaat met de bus. De touringcars zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel been- en opbergruimte. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie met de bus.

 

Milieuvriendelijk op reis

Wist u dat een busreis ook zeer milieuvriendelijk is? Een bus met een gemiddelde bezetting vervangt zo’n dertig auto’s en zorgt dus voor minder uitstoot. Nog een reden dus om voor een busvakantie te kiezen! Wilt u op de hoogte blijven van ons wisselende aanbod? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze busreizen en andere vakanties.

 

Samen beleven, samen geloven. Ook op busvakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief