Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Actieve vakanties voor christelijke singles

Ben je single en wil je graag actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dan heeft Beter Uit de ideale actieve vakantie voor jou. Ga mee met ons en ontmoet andere christenen tijdens een actieve reis naar onder andere Spanje, Ierland, Finland of Zuid-Afrika. Kijk snel naar ons actuele aanbod en ontdek jouw favoriete reisbestemming!

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

De paden op, de lanen in!
Bij Beter Uit vind je uiteenlopende actieve vakanties binnen Europa. Voor ieder seizoen vind je wel een actieve reis. Ga samen met andere christelijke singles hiken, mountainbiken, snowboarden, kanoën, survivallen of raften. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Beter Uit. Naast de activiteiten en gezelligheid is er ook voldoende ruimte voor het geloof en natuurlijk een goed gesprek. Wat is nou mooier om samen met andere christelijke singles bij te praten na een dag vol inspanning onder het genot van een hapje en een drankje onder de sterrenhemel op een terras of rondom een kampvuur?

 

Zorgeloze actieve vakantie
Het is natuurlijk erg spannend wanneer je als single op actieve vakantie gaat. Er komt natuurlijk veel voorbereiding bij kijken. Bedenk daarom van te voren goed wat je allemaal precies wilt gaan doen en welke kleding en materialen daarvoor nodig zullen zijn. Wanneer het onmogelijk is om alles mee te nemen, dan is het vaak makkelijker om de materialen zoals ski’s, snowboards of visspullen plaatselijk te huren. Vergeet daarnaast niet om te checken of je de juiste reisverzekering hebt. Wanneer je kiest voor een extreme sport zoals snowboarden of bergbeklimmen dan wil je wel zeker weten dat je goed verzekerd bent. Niet alle verzekeringen bieden automatisch dekking voor dit soort extreme sporten. Natuurlijk gaan we er vanuit dat er niets gaat gebeuren, maar mocht er toch misgaan dan kun je met de juiste reisverzekering een hoop problemen voorkomen. 

 

Boek je actieve single reis
Ben je enthousiast geworden over onze actieve vakanties? Maak dan vandaag nog een keuze en boek eenvoudig online bij Beter Uit. Beleef samen met andere christelijke singles een onvergetelijke tijd. Wil je op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe aanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief