Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Actief in Luxemburg

5 dagen

Zomer | Actieve groepsreis | Eigen vervoer

Luxemburg…zo dicht bij en toch ben je echt in het buitenland. in het hart van de Luxemburgse natuur ligt het Beter Uit Vakantiepark Walsdorf.  Dé plek om deze zomer naar toe te gaan voor een actief weekend met het hele gezin. Samen met andere christelijke families onderneem je tal van activiteiten: dit is Samen Beleven, Samen geloven pur sang!

 

Op de camping heb je ruime plaatsen waar je met je tent of caravan kunt staan. Gezamenlijk maken we gebruik van 1 grote tent waar we elkaar ontmoeten, de maaltijden  (ontbijt en diner) gezamenlijk bereiden en natuurlijk eten!  De camping  is prachtig gelegen nabij het bos aan een klein stromende riviertje. Er is een parkwinkel, voetbalveld, een aquapool en tal van andere faciliteiten.

Programma

Dag 1, vrijdag 21 augustus: Nederland -  Walsdorf

Met je eigen auto rij je naar Luxemburg en word je hartelijk ontvangen op de camping. Op het veld waar de tenten komen te staan, is het al een drukte van belang: de centrale tent staat op zijn plek, waar je wordt ontvangen met een verfrissing en je je reisgenoten kunt ontmoeten. Anderen zijn hun tent al aan op zetten of installeren zich voor hun caravan. Het kan niet anders: je krijgt direct het gevoel dat je vakantie begonnen is!

 

Dan is het echt tijd om elkaar te leren kennen en te  zien of iedereen  echt zo’n goede conditie heeft als ze altijd beweren. Een actieve zes-kamp staat op het programma. Stilzitten is verboden en pas op dat je niet nat wordt!

 

’s Avonds wordt er gezamenlijk een diner bereid en bij het kampvuur vertelt de reisleider iets over het programma van de komende dagen en is er tijd voor een goed gesprek.

 

Dag 2, zaterdag 22 augustus: Mountainbiken en kanoën

Na het gezamenlijke ontbijt is het tijd om in de benen te komen. Met de eigen auto rijden we naar het startpunt van onze MTB tocht. We rijden een prachtige route met de mountainbike en genieten van al het natuurschoon. Na de lunch (exclusief) stappen we in een kano en varen we de Sure af. Vanaf het water  is de aanblik op de bergen weer heel anders.

 

In de avond gaan we gezellig barbecueën.

 

Dag 3, zondag 23 augustus

Vrije dag, geen activiteiten.  Je kunt een dienst in Diekirch of Vianden bij wonen.

 

Dag 4, maandag 24 augustus: klimpark

Haal de spierballen maar uit het vet! We gaan Luxemburg vanuit de hoogte bekijken. Op enkele kilometers van het vakantiepark is een spectaculair klimpark gelegen. Na een korte uitleg over veiligheid, kies je een van de parcoursen en klim en klauter je naar verschillende hoogtes tussen de bomen. Het ene parcours is uitdagender dan de andere, dus er is er altijd wel een die bij je past. Laat je adrenaline maar stromen!

 

Dag 5, dinsdag 25 augustus: Walsdorf – Nederland

Aan alles komt een einde, zo ook dit fantastische weekend. Na een laatste gezamenlijk ontbijt, keert iedereen weer huiswaarts.

 

Accommodaties

Het Beter-Uit vakantiepark Walsdorf

De camping ligt in een groen dal van de Luxemburgse Ardennen. Veel natuur in de omgeving en het park...

Het Beter-Uit vakantiepark Walsdorf

De camping ligt in een groen dal van de Luxemburgse Ardennen. Veel natuur in de omgeving en het park zelf is ook ruim opgezet. De camping is goed onderhouden met veel groen en dwars over de camping loopt een beekje. Bij de receptie wordt u hartelijk ontvangen. Er is een parkwinkel, voetbalveld, een aquapool en tal van andere faciliteiten.

Vakantiepark Walsdorf houdt zich aan de Corona-maatregelen.

terug
Data & prijzen
Vertrek
Thema
Reisleider(s)
 
Status
Prijs
21-8-2020
Familie
 
Niet te boeken
175,-
Prijsinformatie

Inbegrepen

 • Standplaats op camping met eigen stroomaansluiting (op basis van 4 personen)
 • Ontbijt en diner (1x barbecue)
 • Activiteiten: 6-kamp, MTB, kanoën en klimpark (voor kinderen vanaf 10 jaar)
 • Beter-Uit Reisleider

Niet inbegrepen

 • Tent of caravan
 • Toeslag voor verblijf op basis van twee personen: 30,- en op basis van drie personen: 20,-
 • Reis naar en van Waldorf
 • Vervoer naar activiteiten
 • Fooien
 • Drankjes bij de maaltijden
 • Reserveringskosten 25,-

Overige informatie

 

De minimale groepsgrootte voor deze reis is 15 personen.

 

Geldig identiteitsbewijs is verplicht.

 

Vakantiepark Walsdorf houdt zich aan de Corona-maatregelen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief