Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Wintersfeerreis Tirol o.l.v. Jaap Mackloet

Wintersfeer | Busreis

Tijdens deze 6-daagse wintersfeerreis naar Telfs in Tirol  kunt u, onder leiding van uw vertrouwde reisleider Jaap Mackloet, genieten van de prachtige winterse natuur. Telfs is prachtig gelegen in één van de mooiste berggebieden van Europa. Het gebied rond Telfs leent zich bij uitstek als uitvalsbasis om winterse uitstapjes te maken en samen te genieten van de prachtige schepping.

Programma

Dag 1, maandag: Heenreis naar Telfs

Vanuit Middelharnis rijden we met onze comfortabele touringcar naar het mooie hotel in Telfs waar u tijdens deze reis verblijft. ’s Avonds dineert u in het gezellige restaurant van het hotel waar u onder het genot van een heerlijke maaltijd nader kennis kunt maken met uw mede reisgenoten.   

 

Dag 2, dinsdag: Seefeld

Na een niet al te vroeg ontbijt gaan we vandaag naar het bekende toeristenplaatsje Seefeld, gelegen op 1200 meter hoogte op een plateau, hier heeft u de gelegenheid met de arrenslee een rondje door Seefeld en langs de Wildsee te rijden (excl.) Hierna kunt u met de lokale bus een ritje maken naar de Wildmoosalm, hier bevindt zich een gezellige hut in het bos en kunt u een mooie wandeling maken. In de middag rijden we via een mooie route, door Leutasch, terug naar Telfs.

 

Dag 3, woensdag: Stams

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het uit de 13e eeuw stammende Cisterciënzer klooster in Stams waar u de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan een rondleiding. Er is een museum, een kloosterwinkel en een schnapsbranderij en er wonen 15 priesters en 3 monniken. Daarna brengen we een bezoek aan het nieuw gotische bedevaartskerkje Maria Locherboden dat mooi gelegen is op een heuvel in Mötz. Het kerkje is in ca. 20 minuten via een stijgende weg te voet bereikbaar. Beneden is een Gasthof, hier kunnen de gasten die de wandeling niet willen maken de tijd doorbrengen. Bij terugkomst in het hotel genieten we met elkaar van het diner.

 

Dag 4, donderdag: Innsbruck

Natuurlijk mag een bezoek aan Innsbruck tijdens deze reis niet ontbreken. In de ochtend vertrekken we per bus naar de hoofdstad van Tirol. Na aankomst bezoeken we onder andere het beroemde ‘gouden dak’ en de indrukwekkende Hofkirche, het belangrijkste historische monument van Tirol, waar 28 levensechte bronzen standbeelden u doen herinneren aan de bewogen geschiedenis van Oostenrijk. Aan het eind van de dag keren we terug in het hotel in Telfs voor diner en overnachting .

 

Dag 5, vrijdag: Kufstein en Rattenberg

’s Morgens vertrekken we richting Kufstein, de parel van Tirol genoemd. Het charmante stadje aan de Keizerberg is de moeite waard om te bezoeken. Het symbool van de stad is de vesting die hoog boven de stad uitsteekt. Rond het middaguur kunnen we luisteren naar het bijzondere orgel dat voor u speelt.

Dan rijden we door richting Rattenberg, het oudste stadje van Oostenrijk. Rattenberg met zijn vele vakwerkhuizen, is beroemd om het glasblazen.  

               

Dag 6, zaterdag: Terugreis naar Nederland

De laatste dag is aangebroken. Tijd om weer naar huis te gaan vol met mooie herinneringen. In Nederland aangekomen sluiten we de reis af met een afscheidsdiner.

 

Iedere avond zal de reisleider een dagsluiting verzorgen

Accommodaties

Hotel Munde - Telfs

Hotel Munde is gevestigd in een traditioneel gebouw met een modern interieur in het centrum van...

Hotel Munde - Telfs

Hotel Munde is gevestigd in een traditioneel gebouw met een modern interieur in het centrum van Telfs, op 12 km van het skigebied Seefeld. Het biedt een à-la-carte restaurant met regionale gerechten, gratis WiFi en een terras met tuinmeubels. U kunt ontspannen in de loungebar of een gezellige avond doorbrengen in de bar van het hotel. U rijdt in 25 minuten naar het skigebied Hochötz. U kunt schaatsen in Telfs. Het is 25 km naar de winkel- en recreatiemogelijkheden van Innsbruck.

Alle kamers van het door een familie beheerde Munde Hotel hebben een balkon met uitzicht op de bergen en de tuin. Ze zijn tevens voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer met een douche.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie

INBEGREPEN:

 • Vervoer per Comfort Class touringcar
 • Tweepersoonskamer 
 • Ontbijt en diner
 • Gratis gebruik van Wellness
 • Gratis Wifi
 • Dag-tot-dag programma zoals beschreven
 • Afscheidsdiner op dag 6
 • Toeristenbelasting

NIET INBEGREPEN

 • Toeslag éénpersoonskamer 135,-
 • Drankjes bij maaltijden en overige lunches
 • Entreegelden en fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Calamiteitenfonds Reizen 2,50
 • Administratiekosten 19,- per factuur

OVERIGE INFORMATIE

Het minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 30 personen

 

PRIJSSTAFFEL

Reissom per persoon:                                € 565,-               Bij 40 – 44 betalende personen

                                                                  € 585,-               Bij 35 – 39 betalende personen

                                                                  € 605,-               Bij 30 – 34 betalende personen

 

Busopstapplaatsen zijn:

-Middelharnis (Parkeerplaats Tieleman Keukens, Koorndreef)

-Driebergen (NS-station)

 

 

 

 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief