Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Word jij het nieuwe vlogtalent van Beter Uit?

Ben jij tussen de 16-25 jaar? Begrijp jij het verhaal van Beter Uit en weet je dit goed op camera vast te leggen? Weet jij jouw volgers te inspireren met creatieve vlogs en zou je er liever vandaag dan morgen je baan van willen maken? Pak je camera er dan maar bij! Beter Uit is op zoek naar hét nieuwe  vlogtalent.

Vlogtalent gezocht!

Wat moet je doen?

Hoe wordt jij ons vlogtalent?

Samen geloven, samen beleven, dat is de pay-off van Beter Uit. Vertel ons in een vlog waarom we jou moeten hebben. Stuur deze voor 15 juli in via pr@beter-uit.nl  *

 

HOE WERKT HET:
De jury bestaat uit Joram Kaat, Hanne de Vries en het directieteam van Beter Uit. Zij selecteren de vijf beste inzendingen.

Deze vijf vloggers mogen tijdens een jongerenreis een serie van 3 vlogs maken. Wie de titel Beter Uit vlogtalent wint, wordt uiteindelijk bepaald door het publiek.

De vloggers met de meeste video views en likes gaan door naar de volgende ronde. Elke week valt er een vlogger af, totdat er een vlogger overblijft. Deze vlogger wint de titel Beter Uit vlogtalent.

 

DIT KUN JE WINNEN:
Ben jij de talentvlogger van Beter Uit? Dan kom jij het redactieteam versterken en mag je tegen betaling vlogs maken voor Beter Uit.

 

PERIODE VAN DE WEDSTRIJD:

Tot  15 juli kun je een vlog inzenden

24 juli – 30 juli, de vijf beste vloggers worden op de hoogte gebracht

30 juli – 20 augustus, in deze periode mogen de geselecteerde vloggers gratis mee met een jongerenreis naar Kroätie of Spanje. Daar krijgen zij de opdracht om een serie vlogs op te nemen.

 

UITZENDING VAN DE VLOGS

Ronde 1: Van 1 sept – 10 september

Ronde 2: Van 11 sept – 24 september

Ronde 3: Van 25 sept – 8 oktober

In de week van 16-22 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

*Alle inzendingen worden eigendom van Beter Uit.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief